📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Jakkolwiek cięzko mi to napisać to jednak to napiszę... to samo czeka nas. Kwestia czasu. Szekle muszą się zgadzać a u nas się nie zgadzają póki co.
Biali mężczyźni nie interweniują bo są zbyt zajęci walką z własną toksyczną męskością.

Michu_XXX69 napisał/a:
Gościu, litości ! Pojedź tam i zobacz jak wygląda miejscowe złodziejstwo. Nie wspominając o tym, że komunizm wywodzi się z Rosji. Rzucałeś w szkołę kamieniami ?
Zakładam, ze mówisz o Rosji, więc - wnioskuje na podstawie filmów, które pojawiają sie na Sadolu. Wyjaśnij mi dlaczego takie filmy mamy z Europy zachodniej a nie z Rosji, Turcji, Brazylii, Indii itd?
Nie, nie rzucałem w szkołę kamieniami, Ty to robiłeś? I co chcesz powiedzieć stwierdzając, że komunizm wywodzi się z Rosji?
Lobo24 napisał/a:
Główna akcja filmu pomiędzy 2 a 3 sekundą.
Raczej między pierwszą a drugą i czwartą a piątą, zgrabne dupy
Siriuz napisał/a:
Zakładam, ze mówisz o Rosji, więc - wnioskuje na podstawie filmów, które pojawiają sie na Sadolu. Wyjaśnij mi dlaczego takie filmy mamy z Europy zachodniej a nie z Rosji, Turcji, Brazylii, Indii itd?
Nie, nie rzucałem w szkołę kamieniami, Ty to robiłeś? I co chcesz powiedzieć stwierdzając, że komunizm wywodzi się z Rosji?
Siriuz, chłopie (?), zrób coś pożytecznego, bo robisz z siebie pośmiewisko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie