Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KiecolPB 2014-02-06, 23:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kubuleki 2014-02-06, 23:54 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 0:52 1
Zgłoś
zielonydarian 2014-02-07, 1:45
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 8:29
a do mnie jak dzwonią to ze spokojem wysłucham co mają do powiedzenia ja mówię np: że ta oferta jest super i wgl ale kasy/pracy nie mam i po chwili :aha rozumiem no nic życzę powodzenie i się rozłączają;D
Zgłoś
wentrum 2014-02-07, 11:08
Ojej ale biedni ci konsultanci chociaż to nawet nie konsultanci (bo do takiego to sam dzwonię ze sprawą) tylko debilhunters bo szukają naiwniaka na jakieś durne promocje. Jestem związany z jedną siecią od 2007r co 2lata cyrograf i kolejny też z nimi podpiszę bo przez ten czas zadzwoniono do mnie dwa razy. Raz z ofertą jak kończyła mi się umowa, dwa jak pytałem w salonie o mobilny internet. Żadnych smsów z promocjami (tylko info o fakturze) żadnych d... z call center. Choć pewna zielona sieć na p bije rekordy jeśli chodzi o spam sms i wydzwanianie, aż w oczy kuję handel bazą danych bo jak gościu z call center może proponować rozwiązania biznesowe innego operatora no i jaki ze mnie biznesmen skoro używałem zwykłego prepaid'u.
Zgłoś
kidi1 2014-02-07, 11:48
Najgorsze w konsultantach jest to, że uważają,że ludzie do których ktoś każe im dzwonić są kretynami i nie potrafią sami o siebie zadbać. Wkurza mnie też to, że uważają się za jedynych pracujących ludzi na świecie i dzwonią zawsze o odpowiedniej tylko dla nich porze. Nie rozumieją tego, że przeszkadzają komuś zadając regularnie to samo pytanie starając się naciągnąć kogoś podstępna serią pytań i wyuczonymi na pamięć regułkami. Ile można w kółko prosić o to aby nie dzwoniono w tej sprawie????Orange i Play, dzwoni regularnie i wciska mi tę samą niekorzystną dla mnie ofertę. Można być miłym raz, drugi, trzeci, piąty, ale za dwudziestym to się staje denerwujące, nawet jeśli za każdym razem proszę o usunięcie moich danych z ich bazy i za każdym razem zostaję okłamany słowami "już więcej do Pana nikt nie zadzwoni od nas".
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 12:08
Co do autora tych wypocin, zdarzyło mi się pracować w Lublinie w tym akwarium i jednym i drugim, przez ponad dwa lata łącznie, jeżeli po czterech miesiącach mięknie ci fujara, to daj sobie spokój i nie wiem zajmij się zbieractwem czy łowiectwem. Po prostu się do tego nie nadajesz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 12:12
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 12:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 13:51
W niektórych telefonach jest możliwość zablokowania niektórych połączeń przychodzących i telefon je sam automatycznie odrzuca. Ja tak zrobiłem z numerem od nich i mam teraz święty spokój.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 14:48
Do pracowników mojej firmy konsultanci potrafią dzwonić i rozmawiać o moich fakturach, to jest dopiero farsa... Jak ja dzwonie do nich to jakieś pierd**** weryfikacje, czy to aby na pewno ja! ale gdy oni dzwonią to z obcym mogliby rozmawiać o moich pieniądzach... wtedy weryfikacja już nie potrzebna... ale oczywiście! na co my wszyscy mamy być źli jeśli dzwoni do nas biuro obsługi? przez cały czas trwania umowy nas wkur*** a na koniec są mili i tego samego oczekują, mało tego wciskają nam coś nie zbyt opłacalnego ale ubranego w ładne słowa...
Zgłoś
Eth 2014-02-07, 14:52
Kubuleki napisał/a:

Nawet nie wiem, czy łącznie ktokolwiek z outboundu zadzwonił do mnie 10 razy przez te kilka lat mojego żywota.

Farciarz, telehieny dzisiaj znowu dzwonily, z kolejna gowniana prezentacja.
Pomimo uslyszenia grzecznej odmowy, ze nikt od nas nie chodzi na takie prezentacje (nie ja odebralem), za 2-3 dni zadzwonia znowu, najpewniej z tego samego gownianego callcenter, z podobna prezentacja.
Grzecznie nie dziala, jesli epitety sprawia, ze wykresla ten numer ze swojej listy, to mam w dupie czy sprawie przykrosc jakiejs osobie, ktora od rana do wieczora truje dupe innym i marnuje ich czas.

Zadales pytanie dlaczego jestem lepszy - prosta odpowiedz, jestem lepszy, bo nie uprzykrzam sie innym.
Nie zeruje tez na innych ludziach, starajac sie im wcisnac buble z kosmiczna cena, nie biore udzialu w oszukiwaniu zazwyczaj starych ludzi.
Kasjer, sprzataczka, ciec, sprzedawca itp. - dlaczego dla nich mialbym, byc w jakims stopniu chamskim, albo zle ich traktowac?
Oni robia cos pozytecznego, ani razu w swoim zyciu nie potraktowalem zle takiej osoby.
Wystarczajaco racjonalne wytlumaczenie?

#Edit

Wlasnie znowu dzwonili, drugi raz dzisiaj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 14:52
Zgłoś
las84500 2014-02-07, 16:58
Tak w kontekście handlu bazą danych to jakie było moje zdziwienie, gdy zadzwonił do mnie kiedyś konsultant z Link4, z którym nigdy nie miałem głębiej do czynienia jak kończyło mi się ubezpieczenie samochodu w innym towarzystwie. Wyśpiewał moje dane, markę, model, numer rejestracyjny i pewnie z VINu też by wyskoczył. Na moje pytanie skąd ma te dane wmawiał mi, że pewnie kiedyś bawiłem się ich kalkulatorem na stronie i im to grzecznie podałem. Bawić się i bawiłem, ale nie dobrnąłem do etapu podawania szczegółowych danych bo nie spodobała mi się proponowana składka. Auto miałem ubezpieczone w dwóch firmach, z czego w jednej z nich przez pierwszy rok, a pozostałe 5 w drugiej więc nie mam pewności kto rozpruł się z moimi danymi ale podejrzewam właśnie tą pierwszą firmę, która jest mniejszym i mniej znanym towarzystwem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem