Mnie to wygląda, jakby brudas celowo chciał, by ten pies go ugryzł.

Teraz dojada pieska. Gotowanie we wrzątku, zamkna go z głodnymi szczurami.
Azjaci maja fantazje nie to co my gdzie kołek w łeb albo powieszenie na metalowej lince.
"Somsiad" ostanio topił slepe szczenieta w beczce, pytałęm czy się nie boi. Odpowiedział kulturalnie bym sobie poszedł, bo obecnie jest sezon na wylęg kurczaków i zabija się tysiące młodych kogutów i on też robi selekcje 3 do utopienia dwa zostawia a jeszcze nie wie czy jednego z tych dwóch nie zakopie żywcem.
Przyznałem mu racje, to jego psy, jego sprawa tak jak kurczaki by mu się wylęgły i chciałby zostawić tylko kury i wywalił koguty.
Azjaci maja fantazje nie to co my gdzie kołek w łeb albo powieszenie na metalowej lince.
"Somsiad" ostanio topił slepe szczenieta w beczce, pytałęm czy się nie boi. Odpowiedział kulturalnie bym sobie poszedł, bo obecnie jest sezon na wylęg kurczaków i zabija się tysiące młodych kogutów i on też robi selekcje 3 do utopienia dwa zostawia a jeszcze nie wie czy jednego z tych dwóch nie zakopie żywcem.
Przyznałem mu racje, to jego psy, jego sprawa tak jak kurczaki by mu się wylęgły i chciałby zostawić tylko kury i wywalił koguty.
alexandrus napisał/a:
Poligon twoje lachociąhi cię wołają
Wrestling1995 napisał/a:
No nawet 3 lachociągi
Obciągnijcie sobie i po sprawie

Beny napisał/a:
Oglądam czasem filmy ze zwierzakami jak atakują ludzi i się zastanawiam czy ludzie serio są aż tak ślepi, że nie widzą z mowy ciała zwierzaka co zaraz nastąpi?
Tu jest idealny przykład, że pies zaraz ugryzie, to ten młotek go dalej głaska
C🤬ja tam wiesz. Gdy go głaskał pies był jedynie przestraszony, ale nieszkodliwy. Dopiero gdy ten drugi idiota pociągnął go za łańcuch, którego poczuł na szyi, ten wyczuł zagrożenie i zaatakował. Pomijając fakt, iż pies ma zj🤬ą psychikę, ponieważ żyje wśród pojebów.
lubię psy ale spora część to jednak do utylizacji, p🤬lone wszawe szmaty
ok 3.2.1 jedziemy

Wrestling1995 napisał/a:
No nawet 3 lachociągi
Czwarty się odezwał .