Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Biedny policjant
macwis127 • 2009-05-19, 0:35
Podczas patrolu policjant zgubił swoją pałke i z racji tego że nigdzie jej nie mógł znaleźć,nagle rozpłakał się z bezradności.
Nagle zauważył to mały chłopiec,ktory wcześniej znalazł zgubę i domyślając się o co chodzi dyskretnym krokiem podszedł do policjanta i mówi:
-oto pańska pałka.
-dziekuje,chlip...chlip.., ale to nie moja,ja swoją zgubiłem.
Zgłoś
p................j 2009-05-19, 0:44 1
glupie ;/
Zgłoś
Ą................w 2009-05-19, 1:55 1
dno i metr mułu
Zgłoś
balcerro 2009-05-19, 10:49
mnie tam poruszyło

podpis użytkownika

Porucznik Rżewski
Zgłoś
k................a 2009-05-19, 12:11
słabe;/
Zgłoś
Inzynier 2009-05-19, 15:21 2
ja nie wiem co choddzi Moze jestem tępy
Zgłoś
Skupek 2009-05-19, 16:04
bro za przypuszczenie, Inżynier.
Zgłoś
balcerro 2009-05-19, 16:51
eee bo nie rozumieta policjant jest na tyle sprytny ze wlasnego c🤬ja zgubil

podpis użytkownika

Porucznik Rżewski
Zgłoś
c................o 2009-05-19, 17:13
Chodziło chyba o to, że nie zrozumiał że to dziecko przyniosło mu jego zagubioną pałkę... Przypuszczenia lepsze od kawału, co by nie było policjant w nim wychodzi na idiotę.
Zgłoś
P................a 2009-05-19, 17:25
croco napisał/a:

Chodziło chyba o to, że nie zrozumiał że to dziecko przyniosło mu jego zagubioną pałkę... Przypuszczenia lepsze od kawału, co by nie było policjant w nim wychodzi na idiotę.

naprawdę ?
Zgłoś
balcerro 2009-05-19, 23:20
nie, on żartował

podpis użytkownika

Porucznik Rżewski
Zgłoś
macwis127 2009-05-20, 23:02
wy tępe h🤬je,policjant jest tak ciemny,że myśli że nikt nie może odzyskac jego pałki bo sie zgubiła i uważa ze jak zginela to na zawsze!
Zgłoś
V................6 2009-05-21, 15:52
Co za tempe strzały z was... wy albo wszyscy jestescie policjantami, albo to ja jestem niedorozwiniety, ze nie rozumiem waszego problemu kawał jest do dupy, ale bez przesady z niezrozuimieniem go lol rotfl ave szatan 4ever...
Zgłoś
A................t 2009-05-21, 15:56 2
Valdezz666 napisał/a:

Co za tempe strzały z was... wy albo wszyscy jestescie policjantami, albo to ja jestem niedorozwiniety

Stawiam na opcję numer 2. Ale nie przejmuj się, tacy ludzie też mogą być hardkorami, więc całe życie przed Tobą.
Zgłoś