Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Biedny zapłakany chłopiec
Barnellini • 2021-11-09, 23:30
Tylko, że mało zapłakany więc trzeba podrasować

i reakcja lewackich sp🤬olin umysłowych z Onetu:

Przy czym ten obrazek trochę jebie fejkiem bo aż nie wierzę, że lewaki są naprawdę takimi głupimi c🤬jami

podpis użytkownika

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Pralpunkt 2021-11-09, 23:35 102
Uwierz mi są tępymi h🤬jami
Zgłoś
Mzimu 2021-11-09, 23:56 38
znam wykształconych ludzi, którzy wierzą w takie rzeczy i mówią, że opozycja ma niesamowitą odwagę mówić głośno o krzywdzie imigrantów. I co na to powiedzieć? Debilizm?
Zgłoś
psych 2021-11-09, 23:58 19
solą te ślepia natrzeć
Zgłoś
McQurwa 2021-11-10, 0:02 20
Barnellini napisał/a:

Przy czym ten obrazek trochę jebie fejkiem bo aż nie wierzę, że lewaki są naprawdę takimi głupimi c🤬jami

Nie są,bo nawet na głupiego c🤬ja trzeba sobie zasłużyć, a to jest ścierwo

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Manolito666 2021-11-10, 0:09 25
I ten zaangażowany ryj lewackiego, antypolskiego ścierwa nagrywającego "biednego chłopca". Jakimże trzeba być idiotą by wierzyć w te ż🤬dowskie kłamstwa.
Zgłoś
swampman 2021-11-10, 0:12 9
nak🤬iac w nich cebula czosnkiem i schabowymi to dopiero beda plakac. a pozniej k🤬a strzelac jak tylko ktos noge przestawi przez wyznaczana granice
Zgłoś
mam_racje 2021-11-10, 0:14 1
swampman napisał/a:

nak🤬iac w nich cebula czosnkiem i schabowymi to dopiero beda plakac. a pozniej k🤬a strzelac jak tylko ktos noge przestawi przez wyznaczana granice

Tak nie można, bo właśnie to ma na celu ta prowokacja... choć przyznam że:

Zgłoś
elbuero 2021-11-10, 0:40 23
Zgłoś
RYHOO 2021-11-10, 0:48 1
Barnellini napisał/a:

i reakcja lewackich sp***olin umysłowych z Onetu:
Przy czym ten obrazek trochę jebie fejkiem bo aż nie wierzę, że lewaki są naprawdę takimi głupimi ch*jami

Bo to neolewaki i mózg odrzuca automatycznie oksyporony

podpis użytkownika

J🤬 k🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2021-11-10, 0:55 16
Mzimu napisał/a:

znam wykształconych ludzi, którzy wierzą w takie rzeczy i mówią, że opozycja ma niesamowitą odwagę mówić głośno o krzywdzie imigrantów. I co na to powiedzieć? Debilizm?

Wykształcenie nie równa się zdrowy rozsądek, mądrość, ani co widać ostatnimi czasy, nawet inteligencja. I jeszcze próbują wygrać argument machając tym swoim c🤬jowym świstkiem, nie licząc się z żadnymi faktami.
Zgłoś
xalk 2021-11-10, 1:36 3
Barnellini napisał/a:

i reakcja lewackich sp🤬olin umysłowych z Onetu:

Sam jestes tępy c🤬j, z tym dymem to akurat prawda. Dym ma wywolac lzy, ktore z kolei oczyszczaja kanaliki z gazu pieprzowego. Pelno c🤬kow tak robilo, a nie udzielali zadnych wywiadow. I glupio ci teraz baranie, ze zaslepiony łykasz propagande ja ostatnia dz🤬ka?
Zgłoś
sothis 2021-11-10, 1:44 1
Pozwolę sobie zauważyć, że każdy tu rzuca prawdami objawionymi. Ten głupi, tamten debil.
I tylko zastanawia mnie, czy Wy celowo to robicie, czy po prostu prostactwo lubi mocne efekty.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-11-10, 1:44 35
xalk napisał/a:

Sam jestes tępy c🤬j, z tym dymem to akurat prawda. Dym ma wywolac lzy, ktore z kolei oczyszczaja kanaliki z gazu pieprzowego. Pelno c🤬kow tak robilo, a nie udzielali zadnych wywiadow. I glupio ci teraz baranie, ze zaslepiony łykasz propagande ja ostatnia dz🤬ka?

Tępaku zj🤬y, jak dostajesz gazem po oczach, to kanaliki łzowe nie nadążają z produkcją łez XDDD Ryczysz jak bóbr i to tak, że jakiś dym z papierosa nie wiele by ci zrobił różnicę. Ty to lubisz w dupę i łylnąć fejk facts od oneciku, nie?
Zgłoś
Adam_WKLADAM 2021-11-10, 1:46 8
Przy czym ten obrazek trochę jebie fejkiem bo aż nie wierzę, że lewaki są naprawdę takimi głupimi c🤬jami.

Lewaki czy sa glupie czy nie to kazsy widzie... a co najwazniejsze sa wiernii ideologii dlatego dzisiaj mowia jedno a jutro jak narracja z gory sie zmieni to beda mowili cos zupelnie innego. To sa ludzie ktorzy by gówno spod siebje zjedli i z usmiechem na twarzy powiedzieli by ci ze jestes p🤬lnietym rasistowskim prawakiem bo gówna nie jesz... z takimi nie ma co sie wdawac w yskusje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie