Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spidzio 2025-04-15, 14:57
pazuzu napisał/a:

Widać że jesteś konfiarzem bo gadasz takie same populistyczne hasła jak memcen. To powiedz mi geniuszu jak by miał to zrobić że w polsce by nie było żadnych czarnych? Polska nie wydawała by żadnych wiz pracowniczych, studenckich? nie wpuszczała by żadnych turystów na lotnisku? A na każdej lądowej granicy strażnicy by patrzyli na kolor skóry? i grupę turystów z UK, czy Francji by sprawdzali i białych wpuścili a czarnego nie? 😀
P🤬lisz jak memcen, same hasła bez realnych możliwości ich realizacji a głupi ludzie kupują taki populizm

Konfiarzowi się marzą lata trzydzieste w Niemczech - pewnie by jeszcze chciał w rozporki zaglądać, czy przypadkiem nie obrzezany
Zgłoś
Maro72 2025-04-15, 23:18
Spidzio napisał/a:

Konfiarzowi się marzą lata trzydzieste w Niemczech - pewnie by jeszcze chciał w rozporki zaglądać, czy przypadkiem nie obrzezany

O to to to !
Zgłoś
PeterZimmerman 2025-04-16, 22:21 2
Spidzio napisał/a:

Ło Jezusicku Nazareński!!!
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?

Wszędzie Spedzio. Spedzio tu Spedzio tam a ja to skądś znam. Spedzio opłacana sp🤬olino każdy już to zna i się nie łapie na te prymitywne zagrywki. Idź śmierdzieć gdzie indziej.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-16, 22:29
PeterZimmerman napisał/a:

Wszędzie Spedzio. Spedzio tu Spedzio tam a ja to skądś znam. Spedzio opłacana sp🤬olino każdy już to zna i się nie łapie na te prymitywne zagrywki. Idź śmierdzieć gdzie indziej.

Nie zasraj się piwniczniaku
Zgłoś
PeterZimmerman 2025-04-17, 8:46 1
Spidzio napisał/a:

Nie zasraj się piwniczniaku

Spedzio.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-18, 6:25 1
Spidzio napisał/a:

Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?

Tak będziesz p🤬lił, aż ci jakaś czarna j🤬a małpa nie zgw🤬ci dzieci albo żony.. Może kiedyś w Polsce dostaniesz wp🤬l od takich i cie okradną..
Nie zapomnij wrócić i napisać o tym tutaj..
Zgłoś
Spidzio 2025-04-18, 7:29
Cezzar napisał/a:

Tak będziesz p🤬lił, aż ci jakaś czarna j🤬a małpa nie zgw🤬ci dzieci albo żony.. Może kiedyś w Polsce dostaniesz wp🤬l od takich i cie okradną..
Nie zapomnij wrócić i napisać o tym tutaj..

Na razie to w Polsce gw🤬cą bogobojni katolicy - ostatnio w Częstochowie dwóch patusow zgw🤬ciło 13 i 14-latkę. Może to byli twoi koledzy od taniego wina i marszów niepodległości, konfederacki rasisto
Zgłoś
Cezzar 2025-04-18, 13:46 2
Spidzio napisał/a:

Na razie to w Polsce gw🤬cą bogobojni katolicy - ostatnio w Częstochowie dwóch patusow zgw🤬ciło 13 i 14-latkę. Może to byli twoi koledzy od taniego wina i marszów niepodległości, konfederacki rasisto

jprdl jakim trzeba być osłem, żeby nie widzieć tego co się dzieje w niemczech, ukeju czy francji xD
To przez takich jak ty Zetki będą miały przej🤬e.. Niszczycie nam życie swoją głupotą..
Zgłoś
MysteryMan Wczoraj 10:33
Spidzio napisał/a:

To nawet zabawne, bo w ostatnich wyborach głosowałem na KO aby odsunąć pis, choć aktualnie tego żałuje. Więc wybacz pomimo że jestem rasistą to hipoteza nie trafiona. Nie jestem p🤬lnięty na punkcie jednej partii, ale po prostu rozwala mnie to szufladkowanie na partie.
Zgłoś