Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?

[ Dodano: 2025-04-14, 19:14 ]
Ło Jezusicku Nazareński!!!
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Naprędce zwołane zostanie kółko różańcowe, żeby pana bozię przebłagać za tego małego mulata w gazetce

Dałem piwo przez pomyłkę, przepraszam Przeczytałem tylko "SPRAWDŹ OFERTĘ NA DZIECI NA HOME.BIEDRONKA.PL" i stąd to piwo...
Naprędce zwołane zostanie kółko różańcowe, żeby pana bozię przebłagać za tego małego mulata w gazetce
Co najmniej bojkot Biedronki, leżenie krzyżem przed wejściem, egzorcyzmy i miesiąc czasu antenowego w TVRussiapublika.
Chociaż, jak kiedyś oszołomy bojkotowały sklepy Ikea, to Ikea miała najniższy w historii odsetek kradzieży, więc może taki bojkot wyjdzie Biedronce na dobre
Ło Jezusicku Nazareński!!!
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Typowa reakcja wyborcy czaskoskiego. Nie będę więcej komentował wysrywu ameby. Tak, jestem rasistą i jestem z tego dumny, a jak jesteś taki tolerancyjny, to powinieneś też tolerować takich ludzi jak ja.

Tak, jestem rasistą i jestem z tego dumny, a jak jesteś taki tolerancyjny, to powinieneś też tolerować takich ludzi jak ja.
Ja cię mam w dupie
Ja cię mam w dupie
Spodziewałem się pederasty i się nie zawiodłem.

Spodziewałem się pederasty i się nie zawiodłem.
Aha… ziew
Ale przerobiłem to zdjęcie, żebyś mógł się z nim identyfikować:

Aha… ziew
Ale przerobiłem to zdjęcie, żebyś mógł się z nim identyfikować:
Z czystej ciekawości poczytałem sobie twoją radosną "tfurczość" i doszedłem do wniosku, że to jest:

Zresztą nie tylko ja.
Z czystej ciekawości poczytałem sobie twoją radosną "tfurczość" i doszedłem do wniosku, że to jest:
Zresztą nie tylko ja.
„Myślałem”???? Nie kłam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie