Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?

[ Dodano: 2025-04-14, 19:14 ]
Ło Jezusicku Nazareński!!!
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Naprędce zwołane zostanie kółko różańcowe, żeby pana bozię przebłagać za tego małego mulata w gazetce

Dałem piwo przez pomyłkę, przepraszam Przeczytałem tylko "SPRAWDŹ OFERTĘ NA DZIECI NA HOME.BIEDRONKA.PL" i stąd to piwo...
Naprędce zwołane zostanie kółko różańcowe, żeby pana bozię przebłagać za tego małego mulata w gazetce
Co najmniej bojkot Biedronki, leżenie krzyżem przed wejściem, egzorcyzmy i miesiąc czasu antenowego w TVRussiapublika.
Chociaż, jak kiedyś oszołomy bojkotowały sklepy Ikea, to Ikea miała najniższy w historii odsetek kradzieży, więc może taki bojkot wyjdzie Biedronce na dobre
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatańsko pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę i innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Typowa reakcja wyborcy czaskoskiego. Nie będę więcej komentował wysrywu ameby. Tak, jestem rasistą i jestem z tego dumny, a jak jesteś taki tolerancyjny, to powinieneś też tolerować takich ludzi jak ja.

Tak, jestem rasistą i jestem z tego dumny, a jak jesteś taki tolerancyjny, to powinieneś też tolerować takich ludzi jak ja.
Ja cię mam w dupie
Ja cię mam w dupie
Spodziewałem się pederasty i się nie zawiodłem.

Spodziewałem się pederasty i się nie zawiodłem.
Aha… ziew
Ale przerobiłem to zdjęcie, żebyś mógł się z nim identyfikować:

Aha… ziew
Ale przerobiłem to zdjęcie, żebyś mógł się z nim identyfikować:
Z czystej ciekawości poczytałem sobie twoją radosną "tfurczość" i doszedłem do wniosku, że to jest:

Zresztą nie tylko ja.
Z czystej ciekawości poczytałem sobie twoją radosną "tfurczość" i doszedłem do wniosku, że to jest:
Zresztą nie tylko ja.
„Myślałem”???? Nie kłam
Czarnego bachora pokazujo, wstydu nie majo!!! Pewnie jak nic szatański pomiot i kara za grzechy
Typowa reakcja konfederacko-pisowskiego oszołoma na osobę o innym kolorze skóry… wyjdziecie kiedyś, buraki, że średniowiecza?
Ależ oczywiście nie ma w tym nic złego i dziwnego, że suka puściła się z małpą. Już jej białe ogony nie wystarczały, że musiała zaprzepaścić kilka tysięcy lat ewolucji? Do kompletu brakuje białego partnera przy wózku.
Myślę że biedronka wychodzi na przeciw postulatom memcena, jak czarny zgw🤬ci twoja 14 letnia córkę to nie możesz zrobić aborcji, trzeba urodzić więc później taki konfiarz będzie z dumą chodził po osiedlu z takim "opalonym" dzieckiem i biedronka pokazuje że też jest za tym 🙂
Jakby rządził Mencen, to by cz🤬ch nie zgw🤬cił, bo by go tutaj nie było. A jak mniemam czternastoletniej córeczki nie puszczałbyś samej na orientalne wycieczki do Kenii, Mali, czy Francji.
Jakby rządził Mencen, to by cz🤬ch nie zgw🤬cił, bo by go tutaj nie było. A jak mniemam czternastoletniej córeczki nie puszczałbyś samej na orientalne wycieczki do Kenii, Mali, czy Francji.
Widać że jesteś konfiarzem bo gadasz takie same populistyczne hasła jak memcen. To powiedz mi geniuszu jak by miał to zrobić że w polsce by nie było żadnych czarnych? Polska nie wydawała by żadnych wiz pracowniczych, studenckich? nie wpuszczała by żadnych turystów na lotnisku? A na każdej lądowej granicy strażnicy by patrzyli na kolor skóry? i grupę turystów z UK, czy Francji by sprawdzali i białych wpuścili a czarnego nie? 😀
P🤬lisz jak memcen, same hasła bez realnych możliwości ich realizacji a głupi ludzie kupują taki populizm