👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasem mi tych ludzi nie szkoda. Umierają z własnej winy. Bardziej szkoda motorniczego.
__Tux__ napisał/a:
Czasem mi tych ludzi nie szkoda. Umierają z własnej winy. Bardziej szkoda motorniczego.
Dobrze,że kamera jest to chociaż uniknie niedomówień.
trawa napisał/a:
Pokaż mu jak to się robi.
jak chcesz się dowiedzieć jak się to robi to poproś swojego tatusia, niech ci pokaże w piwnicy
To nie jest jego wina. Szatan nim zawładną... w jego głowie usunięto na chwilę kilka kości analizujących bo na pewno nie dane mu było rozważać czy wbiec na tory czy nie... Została mu w tej kwestii wyłączona część jaźni... Czemu ta metafizyczna siła tego chciała... Bo tak jak my cieszymy się szczęściem tak Szatan podnieca się i cieszy złem.
Czemu te starodawne malowidła pokazują Szatana jako transwestytę z piersiami...

Będzie miał teraz trochę wolnego od biegania, może pomyśli.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
To nie jest jego wina. Szatan nim zawładną... w jego głowie usunięto na chwilę kilka kości analizujących bo na pewno nie dane mu było rozważać czy wbiec na tory czy nie... Została mu w tej kwestii wyłączona część jaźni... Czemu ta metafizyczna siła tego chciała... Bo tak jak my cieszymy się szczęściem tak Szatan podnieca się i cieszy złem.
bo transwestyta = diabeł a diabeł = transwestyta ? trochę bardzo naciągane .. ale jak to mówią : w każdym kłamstwie jest ziarnko prawdy

podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie