Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagrywający okazał się k🤬sem co aut opanować nie umiał i na 3-ciego chciał lecieć?. Szpana przywalił że ma kamerkę a sam ostro dał dupy.
No nagrywający gościu to skończony kretyn. Niech się cieszy, że tylko tak to się skończyło. K🤬a wyprzedzać na trzeciego nic nie widząc z przodu geniusz po prostu.
Spotkanie 2 garncarzy.
1) Dzban w megance który się wystraszył i jebnął po heblach zamiast delikatnie zwolnić i wrócić.
2) Dzban z dzbanów nagrywająca autop🤬da która nawet hamować nie potrafi a pcha się na ślepo do wyprzedzania.
Całe szczęście dla wszystkich, że wypadł z drogi to przynajmniej tego dnia już nie będzie p🤬duś myślał o wyprzedzaniu i nie narazi niczyjego życia.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
1) Dzban w megance który się wystraszył i jebnął po heblach zamiast delikatnie zwolnić i wrócić.
2) Dzban z dzbanów nagrywająca autop🤬da która nawet hamować nie potrafi a pcha się na ślepo do wyprzedzania.
Całe szczęście dla wszystkich, że wypadł z drogi to przynajmniej tego dnia już nie będzie p🤬duś myślał o wyprzedzaniu i nie narazi niczyjego życia.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

AyCaramba napisał/a:
A meganka hamowała bo?
Bo jej kierowca nacisnął hamulec

buczkog napisał/a:
Nagrywający okazał się k🤬sem co aut opanować nie umiał i na 3-ciego chciał lecieć?. Szpana przywalił że ma kamerkę a sam ostro dał dupy.
oleyu napisał/a:
Nie ma jak to na trzeciego
Się k🤬a dwóch ekspertów znalazło. Nawet nie wiecie, czym jest wyprzedzanie "na trzeciego", a oczywiście się musicie wypowiedzieć.
To jest wyprzedzanie "na trzeciego".

Do wszystkich wyżej, jakie k🤬a wyprzedzanie na trzeciego? Gościa wyzywają a sami mają mózg wielkości gołębiego.
TO JEST WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO DEBILE
TO JEST WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO DEBILE

A ja tam nie widzę winy nagrywającego, Pewnie baba w renaulcie zaczęła wyprzedzać i zobaczyła w lusterku na szybie samochód i się wystraszyła że jedzie na czołowe i spanikowała..
@daniel5995 O jeden w końcu ma racje wyprzedzanie na trzeciego to wyprzedzanie pojazdu który wyprzedza.
@slo1q A to ekspert od 7 boleści zapamiętać nik bo wprowadza w błąd
@daniel5995 O jeden w końcu ma racje wyprzedzanie na trzeciego to wyprzedzanie pojazdu który wyprzedza.
@slo1q A to ekspert od 7 boleści zapamiętać nik bo wprowadza w błąd

ciota nagrywający i tyle w temacie na zderzaku siedział, jakby sie rozj🤬 to by sie nauczył a tak nic dalej jedzie i ścina debil zakręty