Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2023-06-29, 22:27 18
toż to pasztet zajęczy...

przepis;
jedziesz na dyskotekę
podrywasz jakiś pasztet
bierzesz go na chatę
rżniesz aż pasztet zajęczy...
Zgłoś
Testodemon 2023-06-29, 22:35 2
jak sie rozjebią to będzie miał miękkie lądowanie przynajmniej
Zgłoś
Don_Max 2023-06-29, 22:36 43
motor walczy o zycie
Zgłoś
Cupracabra 2023-06-29, 22:42 2
Grubaska pojechała do Ameryki łacińskiej, bo tam będzie miała branie u tych nieskalanych inteligencją ciapaków, dlatego taka zadowolona. Pewnie długo nie pożyje. Świnia w kryzysowej sytuacji nie da rady sp🤬olić, a z jej gabarytami przypadkowa/celowa kula będzie miała łatwy cel by utkwić w tym zalanym cielsku.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-06-29, 22:47 5
Nic się im nie stało, nie wyj🤬i się ani nie wpadli pod ciężarówkę. Nie oglądać.

P.S. To jest obrzydliwe.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Glockiem 2023-06-29, 22:49 3
Testodemon napisał/a:

Gorzej jak to on będzie na dole, a ona na niego spadnie XD

Cupracabra napisał/a:

Grubaska pojechała do Ameryki łacińskiej, bo tam będzie miała branie u tych nieskalanych inteligencją ciapków, dlatego taka zadowolona. Pewnie długo nie pożyje. Świnia w kryzysowej sytuacji nie da rady sp🤬olić, a z jej gabarytami przypadkowa/celowa kula będzie miała łatwy cel by utkwić w tym zalanym cielsku.

Czy ja dobrze zrozumiałem? Wg. Ciebie, ona któregoś dnia się obudziła i uknuła swój plan, że pojedzie do Ameryki łacińskiej, bo w jej ojczystym kraju jej nie chcą? I znajdzie sobie "Nieskalanego inteligencją ciapaka", po to żeby ułożyć sobie z nim życie?
Jeśli tak by było, to myślę że dziewczyna podbije świat swoją kreatywnością i dążeniem do celu. K🤬a, dobra jest! Mógłbyś się od niej czegoś nauczyć. XD
Zgłoś
Mariusz87 2023-06-29, 22:49
Testodemon napisał/a:

Albo go jeszcze zmiażdży
Zgłoś
k................8 2023-06-29, 23:00
To sobie laskę wyhaczył, przegryw j🤬y
Zgłoś
Cupracabra 2023-06-29, 23:09 5
Glockiem napisał/a:

Gorzej jak to on będzie na dole, a ona na niego spadnie XD
Czy ja dobrze zrozumiałem? Wg. Ciebie, ona któregoś dnia się obudziła i uknuła swój plan, że pojedzie do Ameryki łacińskiej, bo w jej ojczystym kraju jej nie chcą? I znajdzie sobie "Nieskalanego inteligencją ciapaka", po to żeby ułożyć sobie z nim życie?
Jeśli tak by było, to myślę że dziewczyna podbije świat swoją kreatywnością i dążeniem do celu. K🤬a, dobra jest! Mógłbyś się od niej czegoś nauczyć. XD

Zobacz ile jest starych dziadów, którzy jeżdżą do Tajlandii, aby sobie por🤬ać. Ile jest na świecie idiotek, które myślą o bogatych arabach, a kończy się na sraniu na łeb. Raczej mądra osoba nie jeździ na turystykę, aby zwiedzać takie kraje jak Brazylia, Wenezuela, gdzie rocznie jest po 50-60k morderstw (nie uwzględniając osób zaginionych, których się nie wlicza w statystykę). Jeżeli jest turystką, to jest jeszcze głupsza niż teoria wyżej. A świata nie podbije, najwyżej podbije do niej ciapak, aby wyrwać torebkę/telefon.
Zgłoś
tomnbb 2023-06-29, 23:45 1
Odważny, robił whellie i nie bał się, że mu motor nie przeważy
Zgłoś
darek1234 2023-06-29, 23:49
Na takiej dupie to można grilla z kolegami zrobić
Zgłoś
Budrys2000 2023-06-29, 23:59
darek1234 napisał/a:

Na takiej dupie to można grilla z kolegami zrobić

Narobiłeś mi ochoty na grilowaną cukinię

Zgłoś
rafels 2023-06-30, 2:38
To z jakiegoś miotu kazirodczego. Takie podobne.
Zgłoś
wojtas09999 2023-06-30, 2:53
Motor ledwo daje radę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie