Śmiejecie sie zpolaków ze ci klaszczą jak somolot wyląduje, ale francuzi to też niezłe z🤬by
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Śmiejecie sie zpolaków ze ci klaszczą jak somolot wyląduje, ale francuzi to też niezłe z🤬by
Ktoś wyjaśni o co im chodzi i dlaczego mam wrażenie, że Ci "francuzi" są czarni??
@up W gwoli wyjaśnienia pozwolę sobie przytoczyć pewien dowcip, oczywiście lekko zmieniony na potrzeby wytłumaczenia:
Francja. Dwóch policjantów zatrzymuje samochód.
- Dokumenciki proszę - Wziął, ogląda i mówi do kolegi - Patrz Simba, jakie dziwne nazwisko, Francois.
Mam nadzieję, ze pomogłem
PS. Wiem, murzyn policjantem to samo w sobie jest żartem
Francja. Dwóch policjantów zatrzymuje samochód.
- Dokumenciki proszę - Wziął, ogląda i mówi do kolegi - Patrz Simba, jakie dziwne nazwisko, Francois.
Mam nadzieję, ze pomogłem
PS. Wiem, murzyn policjantem to samo w sobie jest żartem
Jo tam słysza " Piwo bier, piwo bier' więc można powiedzieć że troszczą się o pilota
Odpowiedź na Wasze głupie pytania macie w tytule filmu ...
Missed flight...
To para pasażerów, która najwyraźniej spóźniła się na odlot i w ten sposób chcieli zwrócić uwagę pilota.
Missed flight...
To para pasażerów, która najwyraźniej spóźniła się na odlot i w ten sposób chcieli zwrócić uwagę pilota.
Cytat:
się
z Polaków
że
samolot
Francuzi
Poczytaj czasem coś - przy okazji się dowiesz, że nie tylko nasi tak robią, inne nacje też klaszczą, a piloci to lubią. Jak kiepsko z czytaniem to chociaż jakiś dokument w TV.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie