Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Bijatyka na ulicy w Rosji
Caban1908 • 2013-04-21, 3:14
Reportaż o ulicznej zadymie u wiadomo kogo

Z góry przepraszam za brak tłumaczenia tego o czym reporterka nap🤬la w programie, aczkolwiek moje skromne 3 lata nauki tego języka nie pomogły mi w zrozumieniu chociażby o czym gada, bo gada za szybko jak każda baba wypuszczona z kuchni.
Źródło - /watch?v=dfqAlW9C2S4
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
orzech1991 2013-04-21, 3:27
co to robi na hardzie ja się pytam się
Zgłoś
Caban1908 2013-04-21, 3:55 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 8:02 6
@Up up: Gdzie ja jestem? ciężki orzech do zgryzienia
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 8:41
znam typa, który ma tyle zakładek pootwieranych, że 4 razy ma mozille odpaloną.
Pytałem się po co to mi powiedział, że nie chce mu się szukać tego drugi raz, albo boi się że zapomni tytułu.
Zgłoś
~CanesPL 2013-04-21, 9:00 1
@up
Miał się przyznać, że robi kopię zapasową Internetu w cache?

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 11:32
Nic dodać, nic ująć.. Rosija
Zgłoś
camson 2013-04-21, 11:38
Nie masz się czym chwalić, że nie rozumiesz ani słowa. Nie ucząc się nigdy rosyjskiego wiem o co chodzi, bo język wroga trzeba znać
Zgłoś
Cyjanek 2013-04-21, 12:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GhostScarface 2013-04-21, 22:14
raz sierpem!! raz mlotem!! w czerwoną Chołote!!!.
Zgłoś
Caban1908 2013-04-21, 23:45 9
Zgłoś
Dyzma8 2013-04-22, 16:11
Bijatyka na ulicy rosji.
Ulica na Ulicy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-22, 16:25
hahah, tylko rękawy podwijają i jazda
Zgłoś
evilmatt 2013-04-22, 16:30
Każdy z każdym
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-22, 16:40 7
W skrócie co mówi babka i komentator:

- Groźna sytuacja na drodze wystąpiła w swierdłowskiej obłości ( po naszemu województwo), co było przyczyną bijatyki jeszcze nie jest wiadome lecz prawdopodobnie jeden kierowca podciął drugiego. Podczas gdy właściciel białej osobówki odbijał się od napastników inni niszczyli jego samochód. Następnie sytuacja się załagodziła i ludzie zaczeli wyjaśniać sytuację słownie, lecz nie pomyśleli żeby usunąć auta z drogi co powodowało gigantyczny korek i złość osób w nim tkwiących. W końcu osoby stojące w korku nie wytrzymały. Spokój zdołał zachować tylko właściciel wideo rejestratora, który po całym zdażeniu odjechał w bezpieczne miejsce a nagrany materiał udostępnił policji.

tak w 3 słowach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem