Bike trial to sport polegajacy na pokonywaniu przeszkod na rowerze.
Liczba ludzi uprawiajacych ten sport nie jest astronomiczna, choc w Polsce sport zaczyna sie rozwijac. Film przedstawia pierwsze kroki naszego rodaka na Islandzkim terenie. Warte uwagi
Za sporty rowerowe zawsze piwo. Gość jest niezły.
Ha znam tego typa jest ze Świnoujścia
Dobry typ, ale jak już nagrywa wyczyny, które zapewne z przyjemnością ujrzą ludzie z całego świata to mógłby promować polskie krajobrazy nie Islandię....
Sengrod napisał/a:
Ha znam tego typa jest ze Świnoujścia
No to nic dziwnego, że sp🤬ala aż na Islandię
k🤬a, na nogach bym nie ogarnął -,-
podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
Cytat:
choc w Polsce sport zaczyna sie rozwijac
Żart? W Polsce to on zaczyna wymierać. Zaczynał to on się na dobre ponad 10 lat temu, jak sam zaczynałem śmigać na trialówce.
azuz
2014-08-01, 14:08
Jedzie blondynka na rowerze, kompletnie bez powietrza w kole.
-Prosze Pani, prosze Pani, nie ma Pani powietrza w tylnym kole - zagaduje jakis czlowiek.
-Tak wiem, ale tylko na dole.
PS. Właśnie obejrzałem ten filmik i koleś ani nie powala techniką, ani siłą, bo wysokości nie są jakieś ogromne. Po c🤬j to wrzucać? No ale dla tych co nie ogarniaja to pewnie kisiel w majtach.
T................e
2014-08-01, 14:21
Średnio, średnio... co najwyżej... A znam się na tym, nie chwaląc się. Swoim składakiem Wigry 3 lepsze tricki bym zrobił, a ten biedaczyna nawet siodełka nie ma...
byl koles co takie rzeczy robil na ala jubilacie
M................1
2014-08-01, 14:32
Dostalem propozycje dobrej pracy w Islandii, tylko ten klimat....a moze wyjechac....aa filmik fajny piwko..
@up, a co za praca z ciekawości spytam ; ) Też obecnie szukam (na razie w kraju), ale straszna lipa.
M................8
2014-08-01, 15:05
Pierwsze kroki powiadasz ;D