👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadol bawi, sadol uczy. Właśnie się dowiedziałem że można znokautować patykiem.
Bardzo podoba mi się postawa tego pana. Ze spokojem przygląda się rozwojowi sytuacji, ocenia, wybiera właściwy moment na interwencje i jednym ruchem bez przemęczenia się powstrzymuje dalszą eskalację
Chociaż jak patrzę na jego ruchy potem, to podejrzewam, że on tam stał i podpierał się kijem żeby nie upaść

No dobra, ale o co chodzi z tym co na końcu dostaje? Tam jest każdy na każdego czy o co chodzi?
Raz widziałem dużą bójkę na starówce. Kilkunastu chłopa. Jeden typ oprawiał już leżącego pacana. Podbiegł jakiś kolo i znokautował agresora. Pacan wstał i znokautował swojego wybawcę. Do dziś się zastanawiam co tam zaszło.
Raz widziałem dużą bójkę na starówce. Kilkunastu chłopa. Jeden typ oprawiał już leżącego pacana. Podbiegł jakiś kolo i znokautował agresora. Pacan wstał i znokautował swojego wybawcę. Do dziś się zastanawiam co tam zaszło.
Lobo24 napisał/a:
No dobra, ale o co chodzi z tym co na końcu dostaje? Tam jest każdy na każdego czy o co chodzi?
Podaje odpowiedź. Alkohol + adrenalina.
Widziałem raz taką imprezkę w Siemiatyczach. Klub Polonez... 2010... Piękne czasy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie