📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Sadol bawi, sadol uczy. Właśnie się dowiedziałem że można znokautować patykiem.
Bardzo podoba mi się postawa tego pana. Ze spokojem przygląda się rozwojowi sytuacji, ocenia, wybiera właściwy moment na interwencje i jednym ruchem bez przemęczenia się powstrzymuje dalszą eskalację
Chociaż jak patrzę na jego ruchy potem, to podejrzewam, że on tam stał i podpierał się kijem żeby nie upaść

No dobra, ale o co chodzi z tym co na końcu dostaje? Tam jest każdy na każdego czy o co chodzi?
Raz widziałem dużą bójkę na starówce. Kilkunastu chłopa. Jeden typ oprawiał już leżącego pacana. Podbiegł jakiś kolo i znokautował agresora. Pacan wstał i znokautował swojego wybawcę. Do dziś się zastanawiam co tam zaszło.
Raz widziałem dużą bójkę na starówce. Kilkunastu chłopa. Jeden typ oprawiał już leżącego pacana. Podbiegł jakiś kolo i znokautował agresora. Pacan wstał i znokautował swojego wybawcę. Do dziś się zastanawiam co tam zaszło.
Lobo24 napisał/a:
No dobra, ale o co chodzi z tym co na końcu dostaje? Tam jest każdy na każdego czy o co chodzi?
Podaje odpowiedź. Alkohol + adrenalina.
Widziałem raz taką imprezkę w Siemiatyczach. Klub Polonez... 2010... Piękne czasy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie