👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

We Wrocławiu często pojawia się jakiś nawiedzony Cygan i udaje, że potrafi grać na akordeonie i jeszcze chce żeby mu za to płacić. Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.

Mają coraz większe możliwości, w końcu są już ponad 2 lata w UE.
Agaliarept napisał/a:
We Wrocławiu często pojawia się jakiś nawiedzony Cygan i udaje, że potrafi grać na akordeonie i jeszcze chce żeby mu za to płacić. Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.
A żeby to jeden był

Tyle się mówi o rasizmie i nietolerancji...no ale fakt faktem że zazwyczaj Cyganie zapewniają podróżnym pewien dyskomfort

Agaliarept napisał/a:
Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.
hmm, często jeżdżę tą trasą ale jakoś te cygańskie popisy narazie mnie omijają. ale jak nie jestem rasistką tak cyganów też nienawidzę -.-

Agaliarept napisał/a:
w łodzi powinno ich się za to wrzucać pod tramwajeWe Wrocławiu często pojawia się jakiś nawiedzony Cygan i udaje, że potrafi grać na akordeonie i jeszcze chce żeby mu za to płacić.

Skoro już o żebrakach mowa (sorry za off topic) to dodam, że część typów krążących po pociągach i "zbierających na bilet" to stała ekipa cwaniaczków, którzy po skończonej zbiórce wysiadają na najbliższej stacji.

a kto najbardziej lubi nas z krajów Europy?
Rumunia!
- wg statystyk
Rumunia!
- wg statystyk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie