Zgadzam się z gościem w 100 % i jeszcze mnie rozbawił. Baba jak wie, że masz mieć wolne zapełni ci dzień wszelkim możliwymi gównianymi pierdołami.
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."

-ile feministek jest potrzebnych, aby zmienić żarówkę?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-feministki nic nie mogą zmienić
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-feministki nic nie mogą zmienić
Co ma wspólnego dyskusja z feministkami i martwy pies-przewodnik?
Do niczego nie prowadzą!
A co ma wspólnego krzywy budynek i dyskusja z feministkami?
Brak poziomu
A co różni kaczkę i feministkę?
Jak człowiek jest mocno zdesperowany to da radę wyr🤬ac kaczkę!
Do niczego nie prowadzą!

A co ma wspólnego krzywy budynek i dyskusja z feministkami?
Brak poziomu

A co różni kaczkę i feministkę?
Jak człowiek jest mocno zdesperowany to da radę wyr🤬ac kaczkę!

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

Burr jest zajebisty. Szkoda, że już nie robi stand-upów. Polecam jego występ na temat tłuczenia kobit i szkoleniu pitbulla

jak mieć przywileje mężczyzn i zrzucić na nich swoje obowiązki , ułatwić zdobycie kariery łatwiejszym sposobem , móc bezkarnie dawać dupska i nie być uznanym kurejewą
to tak jakby bandyci postulowali zamknięcie więzień i uznanie ich przywilejów
kolejny fakt to taki że mężczyźni stali się ciotami i pozwolili kobietom na takie traktowanie , kryjąc to potrzebami bliskości miłości i zrozumienia co spowodowało że dostali kopa w dupsko a ich kobieta woli poznać czarnego
po prostu chcesz tego wszystkiego to bądź wyschniętym z uczuć sk🤬ielem który gdy coś chce uzyskać musi się pokłócić i jebnąć drzwiami
to tak jakby bandyci postulowali zamknięcie więzień i uznanie ich przywilejów
kolejny fakt to taki że mężczyźni stali się ciotami i pozwolili kobietom na takie traktowanie , kryjąc to potrzebami bliskości miłości i zrozumienia co spowodowało że dostali kopa w dupsko a ich kobieta woli poznać czarnego
po prostu chcesz tego wszystkiego to bądź wyschniętym z uczuć sk🤬ielem który gdy coś chce uzyskać musi się pokłócić i jebnąć drzwiami
J🤬 feministki. Z prostego prawa Darwina-dajmy im to czego chcą (aborcja, 100% poświęcania się w robocie i oczywiście żadnego rodzenia dzieci bo faceci nie rodzą to my też nie) i za parę lat będzie po nich spokój.
Ohoho, nie wytrwałem do połowy filmu, bo trzeba co drugie zdanie dodać jakieś przekleństwo, tylko pop🤬lonych amerykanów i polaków może takie coś śmieszyć.

Bo pękne ze śmiechu, ledwo oddycham. Bożesz ty mój jakież to śmieszne ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. A najśmieszniejsza jest ta jego modulacja głosem ojoj ha hahahahhaha co za ubaw. C🤬JOWE