👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeżeli kogoś interesuje nazwa utworu i wykonawcy: Sia - Breathe Me tyle że nie polecam resztę utworów tego wykonawcy, bo niestety odbiegają od utworu w tym filmiku.
Ale za opis kopa w dupę powinieneś dostać.
Warto było napisać 3 zdania o czym film jest żeby każdy wiedział czy chce mu się to oglądać czy nie.
Warto było napisać 3 zdania o czym film jest żeby każdy wiedział czy chce mu się to oglądać czy nie.
@Kurczasty
No fakt, niestety edytować już nie mogę, bo jest na to za poźno. Forgive me!
No fakt, niestety edytować już nie mogę, bo jest na to za poźno. Forgive me!

fragment mojego tłumaczenia, więc daję piwo samemu sobie, cool

Nie przepadam za nim, sprawia wrażenie chorego umysłowo z poważnymi problemami emocjonalnymi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie