Stare nawyki, nie ma co chłopa winić. W domu se ogóra raczej nie zakisi.
Clintonowa w tym momencie zrozumiała powiedzenie: "Rano facet ma wyjść z domu z pełnym brzuchem i pustymi jajkami. Jak jest na odwrót, to baba sama jest sobie winna."
Oho, Kolonko będzie miał materiał na dwa odcinki

podpis użytkownika
Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby
A na pierwszym planie Michael, poczytajcie o nim, brak zdjęć jak był w ciąży, budowa ciała wskazuje że ma ptaka.
@maksymilian45
Fajna bzdura. Jak się pogrzebie to można znaleźć zdjęcia od wczesnego dzieciństwa, przez ciążę aż do obecnego dnia. A to co jej zwykle wystaje to nieumiejętnie założona podpaska.
Jak powiedział Józef Piłsudski: nie należy wierzyć we wszystko, co się przeczyta w internecie.
Fajna bzdura. Jak się pogrzebie to można znaleźć zdjęcia od wczesnego dzieciństwa, przez ciążę aż do obecnego dnia. A to co jej zwykle wystaje to nieumiejętnie założona podpaska.
Jak powiedział Józef Piłsudski: nie należy wierzyć we wszystko, co się przeczyta w internecie.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
pisage napisał/a:
@maksymilian45
Hehe, dopiero poczytałem, że rzeczywiście jest taka teoria. Swoją drogą sam jak oglądałem inauguracje i po niej pokazywali Obamów jak szli gdzieś po lotnisku to zauważyłem jaki z Michelle kawał baby, wysoka, duże bary- serio jak chłop wyglądała