👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem tam trzy buty. O co chodzi? Jakiś mutant? I czy na pewno zgon, bo jak nie, to może trzeba to ogniem potraktować, żeby się nie rozmnażało.

mierz siły na zamiary,ale ta się przeliczyła
i te śmiechy na filmie, przyznawać się który z was to nagrywał
i te śmiechy na filmie, przyznawać się który z was to nagrywał
Nie no taki piekny lot zasluguje na piwo. Normalnie jak w GTA 8/10 za lot

dobra_kawa napisał/a:
jak to k🤬a możliwe jest?
kobiety sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe
Coyot30 napisał/a:
Bardziej przypomina to kręgle niż bilard
a weź tak przeczytaj tytuł ze 4-5 razy
Auto nowe, poduszek i kurtyn zylion... Nic nie pomoże przy takim zak🤬ieniu.
Siła rozebrała auto na części niczym stacja demontażu
Siła rozebrała auto na części niczym stacja demontażu

jak w tych butach prowadziła to wiele wyjaśnia czemu zak🤬iła jak dzik w sosnę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie