👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Abraxus napisał/a:
Ty jesteś zdrowy na umyśle?
Jak chcesz mieć pod oknem zasrany trawnik pełen stołujących się upasionych much to się wyprowadź na wieś. Kup sobie stado kur, krów, psów, kotów i niech ci wszystkie srają tak, że zrobią kopiec na wysokość pierwszego piętra.
Zapraszam do Krakowa po zimie zobaczyć jak wyglądają trawniki pełne "krakowskich przebiśniegów". Rzygać się chce.
Publiczny trawnik to nie latryna, paśnik dla much i gnojownik.
Do szału mnie doprowadza jak pies się wysra a właściciel udaje, że nie widzi.
To teraz odpowiedz na jedno, zajebiście proste pytanie: dlaczego psy? Jakoś nigdy nic nie słyszałem żeby ktokolwiek miał wonty jak nasra kot. Już o wszelkiej maści ptakach nie wspominam. Mało tego. W Warszawie była taka historia, że koń policjanta z konnego patrolu się zesrał bodaj w parku. Jakaś baba powiedziała policjantowi żeby to posprzątał po swoim koniu. I zgadnij... oczywiście nie posprzątał! Jak równo, to równo traktować, a nie jakaś chora krucjata przeciwko psiemu gównu, a każde inne jest cacy.
KrwawyEric napisał/a:
Spokojnie, jak prawo zacznie być w tym kraju egzekwowane i pare razy dostaniesz mandacik 500 zł taki jak przewiduje ustawa to będziesz dla pewności jeszcze wylizywać miejsce na którym ten klocek leżał. Nie martw się.
Nie mierz wszystkich swoją miarą, kwestia wysokości mandatu nie gra roli. Sprzątanie odchodów psa dla mnie jest poniżej godności człowieka, Ty za pewne jakby Ci prawo kazało to byś te gówno zjadł bo jesteś niewolnikiem polskiego prawa, a ja żyje po swojego, sam sobie wyznaczam zasady a nie żyje tak jak mi każde śmieszne prawo i inni ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie