i c🤬j,ozzie umarł
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Jedyne reklamy w jakich powinien grać Ozzy to te przeciwko narkotykom 0_O
z................v
2011-03-07, 14:07
Osbourne k🤬a
n................l
2011-03-07, 14:26
what the fuck is a bieber..? that is the just question pals.
G................y
2011-03-07, 14:45
on k🤬a wciągnał wiecej koksu niż my wp🤬liliśmy mąki, ale k🤬a wystąpić z tym j🤬ym bimberem czy c🤬j wie kim to już porażka... Ozzyyyy nie pogrążaj się... btw Sharon Osbourne tutaj wyglada całkiem całkiem...
G................y
2011-03-07, 14:54
@up Noo baaa MILF to MILF
k................5
2011-03-07, 14:58
ooo widzę, że ten wysoki, reklamujacy telefon z którego nie da się dzwonić pracuje na kopalni
Na bibera to chyba zbiornik szamba już ktoś tu wykopał, tam jest jego miejsce.
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Ozzy
kasa kasa musi leciec ..... ;/
G................n
2011-03-08, 21:12
Mi się reklama podoba. Szczególnie ostatnie zdanie.
Ręki bym sobie nie dał uciąć za to że to nie jakiś sobowtór Ozziego. Tak czy siak reklama jest zajebista
M................n
2011-03-08, 21:27
Beka ze słynnego "who the fuck is Justin Bieber" Ozzy'ego. Beka z jego fanów, jarających się kolejnym powodem do jeżdżenia po śpiewaku dla 12-latek (sami są zapewne w podobnej kategorii wiekowej, skoro tak przeżywają. Zdrowemu człowieku to wisi i powiewa). I szacuneczek dla samego Justina za dystans do siebie.
Od do głębi przejętych "upadkiem artyzmu" gimnazjalistów w koszulkach Slipknota zabawniejsi są tylko Ślązacy, heh.
androgenius napisał/a:
i c🤬j,ozzie umarł
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem