Na tylu operatorow tych kamer ten "film" z dwoch kamerek GoPro taki nudnawy. Jesi by to polaczyc z ujeciami innych kamer, moze co by wyszlo.
Ale po co tak "hura" krzyczeć? Niepotrzebnie powietrze marnujesz. Ja jak strzelam to ograniczam gadanie do poleceń
Imprezka była cacy, nawet mnie widać kilka razy na nagraniu. Robiłem jako fotograf dla swojej grupy

Leci piwko! Sekcja 9 pozdrawia
konto usunięte
2015-04-16, 22:11
Całkiem spoko spojrzeć na rozgrywkę z perspektywy gracza.
Poniżej wrzucam trailer oficjalnego filmu z imprezy.
konto usunięte
2015-04-17, 8:36
@dominator76 tak tak, stana do walki. Beda taktycznie porownywac swoje kamizelki MOLLE oraz krecic filmiki z atakujacymi zolnierzami. Przegladajac temat czekam tylko na "patriotyczny argument" i sie nie zawiodlem.
Tak, wstaje czasami od kompa. Jestem na strzelnicy przynajmniej raz na dwa tygodnie.
Plusy ASG:
- dobra zabawa;
- aktywność fizyczna;
- poznawanie elementów taktyki;
Minusy ASG:
- cena;
- cena;
- wyrabiane złych nawyków taktycznych;
- wyrabianie w sobie myślenia o własnej nieśmiertelności;
- cena;
- wytwarzanie nowych rodzajów taktyk, które na prawdziwej wojnie doprowadzą ASGowców do szybkiej śmierci;
Jeśli zamierzacie kiedyś bronić kraju, to nie chodźcie do klubów ASG tylko zapisujcie się do klubów strzeleckich i jednostek strzeleckich. Część z nich oferuje dostęp do broni palnej, a w kilku z nich siedzą byli żołnierze jednostek specjalnych. Jak ktoś potrzebuje info i jest z Podlasia to PW.
Ciche pyrkanie ASG to zaleta. Myślisz, że po co wymyśla się coraz nowszą amunicję, lufy, tłumiki itp.? Karabin utopijny to broń bez dźwięku, rozbłysku i odrzutu.