Ponownie witam serdecznie Tych co lubią i nie lubią, film z jednej z większych imprez militarnych na Mazowszu. Scenariusz bazował na historycznych wydarzeniach bitwy o Ardeny. W trakcie rozgrywki zostały wykorzystane pojazdy zmechanizowane i pirotechnika, co spowodowało iż rozgrywka dość ciekawa odbiegająca od co tygodniowych j🤬ek na budynkach..serdecznie
zapraszam Ceus1974
P................a
2015-04-16, 11:08
Oooo zaczyna się zara będzie j🤬 ASG i inne hejty od nieruszających się z domu gimbusów, sam pamiętam jak dostałem w nieosłonięte udo kulką z kałacha na gaz to omało się nie zesrałem z ''bulu'', zresztą to jest bardzo fajna zajawka chciałbym więcej takich filmów obejrzeć tutaj zasłużone piwko leci!!!
Są mężczyźni tak silnie nieuznający szczania na siedząco, że nawet jak srają, to nie uronią ani kropli, ale dopiero jak wytrą dupę, to wstają i wtedy leją. Prawdę mówiąc, nie rozumiem takiego podejścia. Nie rozumiem też, jaki ma to związek z Bitwą o Ardeny.
c................t
2015-04-16, 14:46
No ma. Przecież on napisał, chcesz kwestionować słowa autora?
Na marginesie, zabawa moim zdaniem całkiem fajna ale na c🤬j z tego kręcić filmiki? Przy oglądaniu to jest bardziej nudne niż jakieś seriale w tv. 6:35 mnie rozp🤬oliła
G................2
2015-04-16, 17:50
a bitwa o ardeny to w zimę nie była?
c................t
2015-04-16, 18:17
Eee tam, przeszkadzasz starym dziadom się bawić. Przeszkadzasz w wystrzelaniu wszystkich nacierających w bramie. Przez jednego gościa z pistoletu. No dlaczego psujesz mu zabawę?

A tyle kamerek zakupił, jesteś złośliwa!
R................s
2015-04-16, 19:28
@ceus1974 mam pytanie... czy jest możliwość wzięcia udziału w zabawie ASG bez swojego sprzętu?? Nie chce wywalać kasy jeżeli nei wiem czy mnie to kręci. Na paintball chodziłem i mi się podobało, ale za mało taktyczne dla mnie było. Gdzie mogę uzyskać więcej info?
R................u
2015-04-16, 19:52
ASG to w większości taki piknik, ludzie jadą, chodzą po lesie, chwalą się swoimi naszywkami na mundurach, pokazują sobie repliki za kilka kafli w których lubią majstrować. Szkoda ,że potem zmuszają ich do tego strzelania z którego chętnie by zrezygnowali.
@Rems
wbijaj na stronę wmasg.pl zarejestruj sie i wbij na forum, znajdź swoje województwo, i najbliższy team który sie tam bawi, napisz im to samo. Jestem na 1000000% pewny że przyjmą cie z otwartymi ramionami. (ja przynajmniej tak robię)
podpis użytkownika
obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
c................t
2015-04-16, 20:01
Rems napisał/a:
@ceus1974 mam pytanie... czy jest możliwość wzięcia udziału w zabawie ASG bez swojego sprzętu?? Nie chce wywalać kasy jeżeli nei wiem czy mnie to kręci. Na paintball chodziłem i mi się podobało, ale za mało taktyczne dla mnie było. Gdzie mogę uzyskać więcej info?
A kto ci zabroni? Tylko musisz kupić za kilka tysi, będziesz akceptowany nawet bez pukawki za 500 PLN.
s................k
2015-04-16, 20:05
Rems napisał/a:
W niektórych sklepach funkcjonują wypożyczalnie sprzętu asg. Wpisz w google.
RakMozgu napisał/a:
ASG to w większości taki piknik, ludzie jadą, chodzą po lesie, chwalą się swoimi naszywkami na mundurach, pokazują sobie repliki za kilka kafli w których lubią majstrować. Szkoda ,że potem zmuszają ich do tego strzelania z którego chętnie by zrezygnowali.
Najzabawniejsi są panowie którzy wyj🤬i na replikę i cały szpej ponad 5 kafli, a mają problem żeby przebiec 20 metrów, lub rozegrać coś taktycznie
Dwie godzinny wcześniej, widząc "te coś" w poczekalni na jednej z ostatnich kart, przewidziałem, że dostanie się to na główna. Widziałem wiele filmów z ASG które naprawdę miło sie oglądało. A tutaj? W tytule ardeny, a goście biegają z replikami M4A1. Całość mizernie złączona. Tragiczne ujęcia, gdzie 60% to widok na je****** blowback repliki. Nic nie widać, syf. Ktoś chyba chciał wyświetlenia podbić na youtubie...
podpis użytkownika
"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...
Sam się w to bawie, ale jest kilka rzeczy które mnie wk🤬ia, jak ktoś wspomniał szpanowanie sprzętem za pare tyś przy czym gość najczęściej wygląda jak kupa gnoju i tak czy siak dostaje wp🤬l w czasie gry ( jakby nie było trzeba też biegać itd ) No i k🤬a goście co myślą że są z SAS, GROM-u, Navy Seals bo mają mundury itd podobne do nich i wiedzą wszystko o nich. Zabawa dla mnie jest zajebista, nie wszystko wszystkim musi się podobać
To już nie ta sama Bitwa o Ardeny co kiedyś... A poza tym to powinni wprowadzić jakieś minimum stylizacji, wystarczy dać parę dyszek na coś, co z 20 metrów przypomina historyczny mundur - zabawa o niebo lepsza.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!