👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maxs90 napisał/a:
EdmundKemper widzę ,że czytałeś cel snajpera
Celu snajpera akurat nie:P Ale jeśli ktoś się trochę interesuje tematami wokoło jednostek specjalnych to wie, że GROM i SEALS'i są w dobrych stosunkach od lat

@ deliriumpermanent
Dawaj o tym Nangar Khel, chętnie posłucham jak było naprawdę, bo tego nigdzie się nie dowiemy. Jak znasz więcej takich spraw od kuchni to otwórz swój kanał, bo Max Kolonko ostatnio zaniemógł
Dawaj o tym Nangar Khel, chętnie posłucham jak było naprawdę, bo tego nigdzie się nie dowiemy. Jak znasz więcej takich spraw od kuchni to otwórz swój kanał, bo Max Kolonko ostatnio zaniemógł

Kto się interesuje i kogo intrygują takie tematy zapraszam na blog. Jest to blog byłego Strzelca ZS JS2001, który to został sanitariuszem i wyjechał do Afganu : ) Wszystko od kuchni.
misjaafgan.pl/styczen-2014/chlodny-nowy-rok-/
misjaafgan.pl/styczen-2014/chlodny-nowy-rok-/
jest na sadolu bardzo ladnie zmontowany film o tej bitwie bodajze autorstwa CrusadeN ktoremu jewtub namietnie kasowal konta za patriotyczne wstawki
edit:
sadol.pl/bitwa-o-city-hall-karbala-vt79396.htm
edit:
sadol.pl/bitwa-o-city-hall-karbala-vt79396.htm

Jak kogoś interesuje to powstaje film o Karbali.
filmweb.pl/film/Karbala-2014-672274
polska-zbrojna.pl/home/articleshow/5399?t=Cala-prawda-o-Karbali
filmweb.pl/film/Karbala-2014-672274
polska-zbrojna.pl/home/articleshow/5399?t=Cala-prawda-o-Karbali

Kolejny, na styl amerykański gniot. Pół minuty śledzenia twoich linków mi wystarczyło. Dorociński, arafatki i te sprawy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie