👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i niech ktoś mi powie, że oni nie powinni tam być bo nie biją się o Polskę. Oni wybijają z tych owiniętych prześcieradłem łbów chęć opanowania naszej jedynej Niepodległej. Szacunek.

Ż__owskie wojenki o to by cena baryłki się zgadzała. Jedyny plus to że nasi żołnierze zobędą doświadczenie.
Może i amerykańscy żołnierze dostają dostawy Jacka Danielsa od swojego kraju, za to nasi pokazali im co to Żubrówka
Przynajmniej SEALS'om

"biją się o Polskę"
raczej biją się o swój tłusty portfel, o Polskę to bili się siedemnastoletni chłopcy oderwani od rodzin we wrześniu "39, a to po prostu bitka o kasę
raczej biją się o swój tłusty portfel, o Polskę to bili się siedemnastoletni chłopcy oderwani od rodzin we wrześniu "39, a to po prostu bitka o kasę
EdmundKemper widzę ,że czytałeś cel snajpera
w niektórych jednostkach warunkiem dostania się na szkołę podoficerską jest 3x5 (5 z wfu, 5 lat służby i 5 opinia) i uzyskanie odpowiedniej ilości punktów rekrutacyjnych, a jedna z kilku punktowanych rzeczy jest właśnie misja... a ,że chłopaki jadą dla kasy to ich sprawa. takie U i tyle

w niektórych jednostkach warunkiem dostania się na szkołę podoficerską jest 3x5 (5 z wfu, 5 lat służby i 5 opinia) i uzyskanie odpowiedniej ilości punktów rekrutacyjnych, a jedna z kilku punktowanych rzeczy jest właśnie misja... a ,że chłopaki jadą dla kasy to ich sprawa. takie U i tyle

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie