Blondyna układa dietę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
@up
wygrał konkurs youtube 'next up' na nowy kanał. jako jeden z dwóch Polaków (drugi to wasz ulubiony kucharz z pedalskim głosem)
wygrał konkurs youtube 'next up' na nowy kanał. jako jeden z dwóch Polaków (drugi to wasz ulubiony kucharz z pedalskim głosem)
Cytat:
virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
![]()
Pan na filmiku 188/80 i wyglada fajnie. Ty jestes gruby...
śmiejecie się z genetyki ektomorfów? Ja nie mam takiej genetyki, trenuje już sporo czasu i raczej bliżej mi do szerokiego gościa przy 179cm/83kg i BF 20%. Za to Ekto jak nabierze kilka kg masy to wygląda bardzo dobrze i atletycznie - chuda talia, rozbudowana klata i plecy. Także nie marudzić tylko szamać kury
maxvolume i tak pewnie jestes tlusta parowa, pozatym skoro z ciebie taki DJ to jaki masz nick na 4clubbers? a moze zapodaj jakies twoje sety? no chyba ze jestes "DJ" na wiejskich dyskach, to sory
Teraz tylko czekać aż sterydy wrzuci, może poświęci jakiś odcinek o tym:) Teraz czekać aż go spuchniętego zobaczymy że ledwo na oczy widzieć będzie:P
maxvolumePL napisał/a:
virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
![]()
190cm i 110kg to konkretna nadwaga.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie