ps 180 cm, jakies 83 obecnie
ps 2 co on tak z dupy z reklam na karateko-kulturystę startuje???

wygrał konkurs youtube 'next up' na nowy kanał. jako jeden z dwóch Polaków (drugi to wasz ulubiony kucharz z pedalskim głosem)

adbusterowi sukcesów samych życzę, zanim się konkretnie wyrobi to chyba na 5/7 lat ma ten swój kanał

ja p🤬lę, nigdy za mięśniaka się nie uważałem, parę ładnych lat uprawiałem sport (piła nożna) więc nie siłowo, teraz troszkę biegam. ale koleś co zaprezentował po zdjęciu koszulki toż to k🤬a jakieś wklęsłoklacie lub klatowsklęcie, noż w dupę waląc 10 browarów tygodniowo wyglądam przy nim jak bolo young.
ps 180 cm, jakies 83 obecnie
Nie ma to jak naśmiewac się z czyjejś genetyki, w c🤬j dojrzałe to jest...poziom gimnazjum.
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
![]()
Pan na filmiku 188/80 i wyglada fajnie. Ty jestes gruby...

Uświadom sobie fakt, że niektórzy dawno skończyli gimbazjum i mają trochę wzrostu oraz wagi. Więc oszczędź sobie swego p🤬lenia. Jestem "większy" od osoby którą obrażasz i serio, ssiesz.

virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
![]()
190cm i 110kg to konkretna nadwaga.

babycow, za grubego się nie uważam, na PEWNO r🤬am 100x tyle co ty ( ile w ogóle coś w życiu zar🤬ałeś, może ewentualnie swoją mothercow, co można wnioskować po twoim nicku) i to nie byle jakie pasztety, tylko dobre młode foczki (jak już kiedyś pisałem, uroki pracy DJa) a co do "pana" na filmiku, to on ma z połowę węższe bary i plecy od moich, a co za tym idzie "masa" inaczej się rozkłada. A teraz zrób to, co powinieneś zrobić, ale z czystej kultury ci tego nie napiszę leszczyku
![]()
Obrazek
Młode foczki... Gimbazjum czy młodsze?