Nie powinni zamazywać twarzy, potem wyszukać ją na Fejsie czy gdzieś tam i zrobić prezent jej дружок-owi.

Przynajmniej nie chciała puścić się za garść kasztanów.

Ja p🤬lę, na biedaków z długami i brudnymi fiutami mają lecieć? Do c🤬ja wafla?

K🤬a jeszcze poleciec na pedalskie audi TT, ten samochod to wykrywacz pedalow jak komus sie podoba to znaczy ze gej, ps nie nie mam golfa II

up@ Czyli juz masz ta III z podtlenkiem LPG z Rajchu ?
Ależ mnie irytują filmiki tego rodzaju. Jeśli dla kogoś godnym potępienia jest fakt, że kobiety lecą na hajs, to widocznie ktoś tu ma braki w wiedzy z zakresu socjologii i biologii.

@gallanonim800
Według biologii najsłabsza osoba w grupie powinna być przez pozostałych wdeptana w ziemie. Czy to oznacza że mamy akceptować znęcanie się nad słabszymi? Że moja odraza wobec takich osób świadczy o brakach wiedzy biologicznej socjologicznej? Czyżbym rozmawiał z kolejnym strażnikiem selekcji naturalnej który gnojąc kogoś robi to bo "takie jest życie"?
Zresztą k🤬a człowieku jak chcesz pogodzić to że kobieta szuka bankomatu rzekomo z myślą o potomstwie skoro koleżankom zarzeka się że dzieci są wstrętne i ona nigdy w życiu bo chce korzystać z niego hmm? Jak to pogodzisz?
Według biologii najsłabsza osoba w grupie powinna być przez pozostałych wdeptana w ziemie. Czy to oznacza że mamy akceptować znęcanie się nad słabszymi? Że moja odraza wobec takich osób świadczy o brakach wiedzy biologicznej socjologicznej? Czyżbym rozmawiał z kolejnym strażnikiem selekcji naturalnej który gnojąc kogoś robi to bo "takie jest życie"?

Zresztą k🤬a człowieku jak chcesz pogodzić to że kobieta szuka bankomatu rzekomo z myślą o potomstwie skoro koleżankom zarzeka się że dzieci są wstrętne i ona nigdy w życiu bo chce korzystać z niego hmm? Jak to pogodzisz?
@gallanonim800
K🤬ienie się zawsze będzie potępiane wśród sadisticowych dżentelmenów, won na kwejka.
K🤬ienie się zawsze będzie potępiane wśród sadisticowych dżentelmenów, won na kwejka.