Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
głodujoncymarvin 2020-06-16, 22:40 38
Nie będę miał żadnych skrupułów aby pobrać w takim razie grę

Żartuje. Już wcześniej nie miałem zamiaru za nią płacić
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-06-16, 23:00 23
Kupując produkty takich firm, abonament Netflixa, żeby pooglądać jakiś serial z dziewczyną aktymnie finansujesz ideologie, które powoli odbierają ci wszystko i zrobią z ciebie posłusznego niewolnika, z jedynym prawem do zamknięcia mordy.
Zgłoś
Belweder 2020-06-16, 23:02 86
CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wp🤬laniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-16, 23:06 10
No k🤬a....
Nie ma mowy, bym kupił ich grę. Niech sp🤬alają.

Bo nie gram w gry... ostatnio grałem 20 lat temu w sapera.
Zgłoś
Kosiara47 2020-06-16, 23:31 1
Za to co odj🤬i z logiem to nie lecą jak czarny w przepaść
Zgłoś
Eknen 2020-06-16, 23:56 24
Wszystkim odp🤬la, ale najgorsze przed nami . Poprawność polityczna jest już groteskowa, a będzie jeszcze gorzej. Jakiś dziennikarz zawieszony za wypowiedź, że każde życie się liczy , profesor uniwersytetu zawieszony, bo odmówił czarnym studentom przechodzącym traumę z powodu śmierci Floyda preferencyjnych warunków podczas egzaminu..... porobiło się
Zgłoś
lucilla 2020-06-17, 0:21 3
A ja kupiłem Cyberpunk i czekam i wspieram Redow.
Zgłoś
mam_racje 2020-06-17, 0:24 64
Cyberpunk? Tylko ze sklepu Torrent!
Zamiast za gry, biorą się za szekle Sorosa:

...ale przy Arabach już im brakło odwagi.
Zgłoś
swampman 2020-06-17, 1:06 10
niech sie zajma produkcja gier, tym czym powinni i tym co najlepiej im wychodzi

nie wp🤬lajcie sie w polityke ani w gowno ideologie patafiany. nikomu to nie jest do szczescia potrzebne.
niech chociaz swiat wirtualny i to co z nim zwiazane bedzie wolny od gowien swiata realnego.
Zgłoś
tatko 2020-06-17, 1:21 41
P🤬lone pedały. C🤬j mnie obchodzi jakiś zastrzelony cz🤬ch. Powinni całe to towarzystwo odj🤬. A ci obciągają cz🤬chom, ale u brudasów to już tacy odważni nie są. Mam.nadzieję, że popłyną z kasa z ten żałosny numer. C🤬j w dupę cd-projekt. Lubią to.
Zgłoś
IOI 2020-06-17, 8:10 25
serio murzyni sa tak wazna grupa docelowa ich produktow ze warto stracic tylu uczciwych ludzi ktorzy by kupili ta gre?
Zgłoś
Noside 2020-06-17, 8:17 1
Belweder napisał/a:

CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wp🤬laniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.

Są już na takim poziomie viral marketingu, że wyłącznie takimi postami są w stanie go rozwijać.
CDR już dawno poszło w złym kierunku, a trendy pokazują, że jednak na tym zarobią.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
gerto44 2020-06-17, 9:00 1
CD Project z pewnością upadnie bo polaki robaki nie kupią gierki.
Zgłoś
DoctorRzepa 2020-06-17, 9:20 6
Tak się wszyscy zesraliście z tego powodu, że pewnie im na złość będziecie przechodzić Wiedźmina tyłem do przodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie