Kupując produkty takich firm, abonament Netflixa, żeby pooglądać jakiś serial z dziewczyną aktymnie finansujesz ideologie, które powoli odbierają ci wszystko i zrobią z ciebie posłusznego niewolnika, z jedynym prawem do zamknięcia mordy.
CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wp🤬laniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Wszystkim odp🤬la, ale najgorsze przed nami . Poprawność polityczna jest już groteskowa, a będzie jeszcze gorzej. Jakiś dziennikarz zawieszony za wypowiedź, że każde życie się liczy , profesor uniwersytetu zawieszony, bo odmówił czarnym studentom przechodzącym traumę z powodu śmierci Floyda preferencyjnych warunków podczas egzaminu..... porobiło się
niech sie zajma produkcja gier, tym czym powinni i tym co najlepiej im wychodzi
nie wp🤬lajcie sie w polityke ani w gowno ideologie patafiany. nikomu to nie jest do szczescia potrzebne.
niech chociaz swiat wirtualny i to co z nim zwiazane bedzie wolny od gowien swiata realnego.
P🤬lone pedały. C🤬j mnie obchodzi jakiś zastrzelony cz🤬ch. Powinni całe to towarzystwo odj🤬. A ci obciągają cz🤬chom, ale u brudasów to już tacy odważni nie są. Mam.nadzieję, że popłyną z kasa z ten żałosny numer. C🤬j w dupę cd-projekt. Lubią to.
CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wp🤬laniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.
Są już na takim poziomie viral marketingu, że wyłącznie takimi postami są w stanie go rozwijać.
CDR już dawno poszło w złym kierunku, a trendy pokazują, że jednak na tym zarobią.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.