📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

Pewnie dostał na rok i po 6 miechach mu odwiesili, tak samo jak Szarapowej. Jedyny chyba sportowiec który dostał dożywotni zakaz i odebranie wszelkich medali i tytułów to Armstrong ale o nim od lat mówiono, że bierze i zrobiono to, dopiero jak już poszedł na emeryturę zamiast ukarać go przy pierwszych podejrzeniach
koleś wygrywał na punkty a ten po gongu go znoautował . Lice na krwawy rewanż !!
Przecież to nie było po gongu. Polecam cała walkę zanim rozpętacie gownoburze. Admin powinien zmienic opis

AndyDy napisał/a:
Ciekawy jestem czy tego czarngo h.ja na całe życie zdyskwalifikowali.
Jak ktoś liczy na to, że czarny będzie przestrzegał jakichkolwiek zasad szczególnie w sporcie, to sam się dyskwalifikuje
szefooo napisał/a:
Trener Haruta, Nicky Hemmers powiedział, że Grigorian odwrócił się, ponieważ doznał rozcięcia po uderzeniu kolanem, a sam Harut przyznał, że nie wie dlaczego to zrobił.
Czyli dostał cios kolanem, po czym stwierdził ze sobie przerwie walkę i pójdzie do narożnika odpocząć po ciosie?

Mi się wydaje, ze dostał w łeb, zamroczyło go i wydawało mu się, ze dźwięk powstały w jego głowie, to dźwięk gonga kończącego rundę
madufo napisał/a:
Przecież to nie było po gongu. Polecam cała walkę zanim rozpętacie gownoburze. Admin powinien zmienic opis
Admin powinien zareagować na rasistowskie obraźliwe komentarze. Jakby tak szkalować kogoś białego to się dostaje bana
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie