garota napisał/a:
@ Majkizrpgw
No i mamy jeszcze ciebie. Rzeczywiście, więcej cz🤬chów nam nie trzeba.
Oczywiście nie pomyślisz że to dzięki tym nacjoz🤬bom i pisowi nie masz arabów i cz🤬chów na ulicach...ale logika w polsce jest mocno poszukiwana więc rzyczę tylko powodzenia...może znajdziesz.
Jesteś debilem totalnym
C🤬ci NIE CHCĄ do nas przyjeżdżać, od tego zacznijmy, oni jadą do Niemiec i Francji gdzie jest bogactwo i socjal a nie do Polski.
Nawet jakbyśmy się zgodzili na te zasrane kwoty to oni by i tak od nas sp🤬olili, bo enklawy dzikusów są w Niemczech, Francji, UK, tam mają całe to swoje ziomkostwo a nie w Polsce.
Na zachodzie mają swoich znajomych, swoje gangi, swoje rodziny i całą infrastrukturę, dzielnice etc.
Gdzie Ty masz k🤬a rozum?
Polacy sp🤬alają z Polski milionami na zachód do normalnej pracy bo w Polsce nie ma nic prócz pracy za 1400 zł u wyzyskiwacza, z zasiłków dla bezrobotnych nie przeżyjesz, chyba że w biedzie jako pies w budzie zabitej dechami jak cyganie w Maszkowicach, a ty mi tu p🤬lisz, że banda dzikusów, która przyjeżdża by żyć na zasiłkach jak pan siedziałaby w Polsce? Ty jesteś k🤬a głupi, masz mózg wyprany propagandą
Wystarczyło postraszyć polaczków cebulaczków islamską dziczą oraz dać im 500 zł za r🤬anie z ich własnych pieniędzy i polecieli głosować na PiS wierząc, że państwo im coś daje oraz że c🤬ki chcą do nas przyjeżdżać
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że te tępe debile nie mieli alternatywy zamiast PO i PiSu, bo k🤬a mieli w postaci Kukiza, ale wybrali to samo socjalistyczne gówno.
Ten naród polaków-robaków jest tępy i do szpiku kości socjalistyczny, lewicowy.
A nacjo-robaki-prawaki jeszcze mają k🤬a do mnie pretensję, że obrażam własny naród i bezczelnie nazywają mnie lewakiem - cytując pana Stonogę - "jesteście bandą narodowych k🤬iów, nieudaczników" To ten naród, o który macie taki ból dupy jest lewacki, socjalistyczny bo to ten j🤬y naród głosuje na socjalistów a nie ja, to ten naród głosuje albo na pobożnych socjalistów z PiSu albo na niepobożnych socjalistów z PO udających wolnorynkowców, liberałów... "narodowi polscy idioci".