Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Błagam cię polsko....
Halman • 2012-06-25, 8:28
z góry informuję że jestem apolityczny i nie faworyzuję PO czy PIS, natomiast to co zobaczyłem przynosi mi wstyd jako polakowi, jest to wręcz forma ciemnogrodu XXI wieku, śmiech dla europy, śmiech dla świata... zobaczcie sami:

Makieta tupolewa, który rozbił się w czasie katastrofy smoleńskiej, została zaprezentowana i poświęcona w Kałkowie 24 czerwca. Zgodnie z projektem, wymiary pomnika to 10 na 11 metrów. Jest pomalowany na biało i czerwono, w oknach wiszą portrety osób które 10 kwietnia 2010 roku zginęły pod Smoleńskiem.

(zdjęcia i tekst pochodzą z serwisu Wirtualnej Polski)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 15:36
hahahahahahahahahaha coś pięknego.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 15:36
Równie dobrze mogli z gówna tego tupolewa ulepić, brzydszy by nie był.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 15:38
a w tle to wieża babel ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 15:46 4
co za pop🤬lny narod
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 15:48 4
qhash napisał/a:

prawda jest taka, że im naród bardziej religijny tym...głupszy

Szczytem inteligencji jest być przecież niereligijnym-malkontentem, krytykować wszystkie poczynania innych samemu nie mając żadnych wartości albo mieć wartości, ale w kolejnych zdaniach sobie im przeczyć.

Ot tylko to widzę w internecie, wszędzie oświeceni ludzie, a na ulicach mordy zagubionych w życiu patafianów. Dokąd zmierzasz świecie?
Zgłoś
qhash 2012-06-25, 16:10
michji napisał/a:

Szczytem inteligencji jest być przecież niereligijnym-malkontentem, krytykować wszystkie poczynania innych samemu nie mając żadnych wartości albo mieć wartości, ale w kolejnych zdaniach sobie im przeczyć.

ja pierdziele, co ma piernik do wiatraka?
doprawdy nie wiem skąd wziąłeś takie analogie...
bo każdy pijak to złodziej, tak?
Zgłoś
K12 2012-06-25, 16:18
Czy tylko ja widzę na jednym ze zdjęć zamek z Minecraft'a ?
Zgłoś
głodny_toster 2012-06-25, 16:18
Nap Limak napisał/a:

A mnie przynosi wstyd fakt, że ludzie, którzy chcą udowodnić, jak inni są bardzo upośledzeni i mniej polscy, niż oni, piszą "Polak" małą literą!
Oczywiście cała ta szopka jest nawet nie warta jakiegokolwiek komentarzu.

Zapomniałeś dodać "polsko"...
Zgłoś
Antybozia666 2012-06-25, 16:25
k🤬a.... jak już musieli dać tam jakieś zdjęcia to mogli dać pilotów i stewardess a nie tych j🤬ych kasztaniaków... a najlepiej stewardess w uprawiających miłość lesbijską... fap fap fap ...

podpis użytkownika

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
BongMan 2012-06-25, 16:25
No k🤬a to jest żałosne. To tak jakby w USA zrobili wielki pomnik w kształcie pistoletu ze zdjęciem Kennedy'ego albo Lincolna.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Alonso 2012-06-25, 16:41
Więcej takich pomników!
Na kolana Polsko!
Padnij przed wszechmocą twojego Boga, który w 2010 r. bawił się zabawkami i jeden tupolew upadł mu na podłogę.
Zgłoś
obrso 2012-06-25, 16:51 1
chciałem sprostować błędy które od dwóch lat krążą w mediach i w mowie potocznej.

w smoleńsku nie doszło do żadnej katastrofy - definicja katastrofy mówi jasno ,że ma ona miejsce wtedy gdy do ratowania jest więcej osób niż trupów, jako, że tutaj wszyscy zginęli przed dotarciem ratowników to nie można mówić o katastrofie smoleńskiej

Nie było katastrofy Smoleńskiej - był co najwyżej wypadek samolotu
Zgłoś
roma21 2012-06-25, 16:53 3
Już nie długo! za jedyne 199 zł pielgrzymka do pomnika TU-154! w jakim ja kraju żyję, gdzie przychodzi mi oglądać coś takiego....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 17:00 1
HAL9000/2 napisał/a:

z góry informuję że jestem apolityczny i nie faworyzuję PO czy PIS, natomiast to co zobaczyłem przynosi mi wstyd jako polakowi,

Mi wstyd jako Polakowi przynosi Twoja ortografia...

Co do tematu, nie lubię skrajności, albo p🤬lnięte gimbusy, które wyśmiewają śmierć prezydenta własnego kraju, wypisują kocopoły w stylu "aww przejadło mi się Smoleńskiem... jestem ekspertem od wszystkiego i stwierdzam, że to nie mógł być zamach", z drugiej strony moherowe babcie, należy mieć pamięć i szacunek dla zmarłych ale to już jest przegięcie pały...
Zgłoś
NWC 2012-06-25, 17:26
Straszny TU POLEW mam z tego

podpis użytkownika

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie