👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sakara87 napisał/a:
zajebiscie ze wyciagasz wnioski na temat zespolu po jednej piosence
Znam twórczość Blink 182, to jest raz. Pisałam akurat o tej konkretnej piosence, to jest dwa. Nie podoba mi się ona, więc wyraziłam swoje zdanie, to jest trzy.

Pff... Blink ma tyle wspólnego z punkrockiem, co peja, że zacytuje Cymesa...
Tu masz coś porządnego. ;]
Tu masz coś porządnego. ;]

Blink 182 to bardzo ciekawy zespoł , odrazu przerpaszam za wszystkie błedy które teraz zrobie (ale mam kaca i jest późno)
Poczatkowo nazywali sie po prostu Blink zaczeli grac w latach 90 ich pierwsza płyta miała punkowy posmak 2 Płyta miała tego posmaku zdecydowanie mniej z każda płyta zespoł wpadał w komercje trąc moc , ale kto powiedział ze komrecja jest słaba?
ich kawałki które pokazały sie w mtv moim zdaniem też sa dobre ale bardziej to juz jest cos w stylu wygłupów i durnych tekstów te kawałki z 3 Płyty sa tylko do poprawienia sobie humoru tak jak prawie wszystkie kawałki blinka 182, kocham klimat american pie gdzie gra blink zajebista sprawa lata 2000
Gatunek z każda płytą sie zmieniał ale mozna nazwać to
Punk Popem
Poczatkowo nazywali sie po prostu Blink zaczeli grac w latach 90 ich pierwsza płyta miała punkowy posmak 2 Płyta miała tego posmaku zdecydowanie mniej z każda płyta zespoł wpadał w komercje trąc moc , ale kto powiedział ze komrecja jest słaba?
ich kawałki które pokazały sie w mtv moim zdaniem też sa dobre ale bardziej to juz jest cos w stylu wygłupów i durnych tekstów te kawałki z 3 Płyty sa tylko do poprawienia sobie humoru tak jak prawie wszystkie kawałki blinka 182, kocham klimat american pie gdzie gra blink zajebista sprawa lata 2000

Gatunek z każda płytą sie zmieniał ale mozna nazwać to
Punk Popem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie