Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
momonon 2016-03-07, 6:52 65
odstresowywała się z taksówkarzem co za p🤬da, jak mi takie suki krew w żyłach gotują. Szacun dla faceta, chłop obrotny, przedsiębiorczy, widać że dba o porządek, chata ładnie zrobiona, firmę mu wykończyło państwo a on dalej ma siłę żeby walczyć o dzieciaka, k🤬a anioł nie człowiek. Stereotyp zawsze jest taki że to facet jest poj🤬y, leje żonę i dzieciaki, znęca się, pije itp a tutaj sytuacja odwrotna. Że ten facet jeszcze się nie stoczył to cud jakiś. Tak na pierwszy rzut oka to pomyślałem że z nim też coś jest nie tak ale po tym materiale jednak przyznać trzeba że ocenianie ludzi po pozorach jest błędem
Zgłoś
tazmandu 2016-03-07, 7:16 19
Sadistic sadisticiem, ale za cięcie własnych dzieci to niech zdycha w katuszach.
Zgłoś
Arathnmor 2016-03-07, 8:27 2
Nie wiem kto jest większą k🤬ą - matka która potrafiła zabić własne potomstwo czy system który po raz kolejny w swojej nieudolności i niekompetencji zniszczył kolejne życia.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Mom and Death 2016-03-07, 9:04
Typek jakiś taki zżulały.

podpis użytkownika

Zgłoś
idejakprzecinak 2016-03-07, 9:30 15
Dlatego jestem za karą śmierci. Po c🤬j to trzymać takie ścierwo w zamknięciu? Może się przydać jedynie jako mysz labolatoryjna.
Zgłoś
Q................9 2016-03-07, 10:11
Ja sie pytam skąd ona miała sztylet. Tosz to nielegalne jest!
Zgłoś
M................k 2016-03-07, 10:20 4
Za Jaworowicz zawsze piwo. Jedyna dziennikarka, która trzyma poziom. Co do tej k🤬y z reportażu, pominę komentarz.
Zgłoś
B................u 2016-03-07, 11:50 21
Co to ma k🤬a znaczyć, że ktoś tam orzekł u niej chorobę psychiczną i ona teraz jest poddawana leczeniu, unikając kary.
Pocięła swoje dziecko nożem jak świniaka w rzeźni i że niby chora psychicznie? CO DO C🤬JA? Jak oni to orzekli k🤬a?? Ja pójde na ulicę, komuś ukrócę pobyt na tym złym świecie, a potem nagadam u lekarza że hurr durr mam downa, i nic mi nie zrobią? Takie kurestwo powinno się tępić, dziecko ma zrytą psychę do końca swoich dni, ja p🤬le trzymajcie mnie!
Zgłoś
robert357 2016-03-07, 13:55 1
Takie czasy. Nie ważne co się zrobiło. Jak okaże się, że jest "psychicznym" to leci na wczesną emeryturę.

podpis użytkownika

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
W................a 2016-03-07, 13:58
Cytat:

Nie wiem kto jest większą k🤬ą - matka która potrafiła zabić własne potomstwo czy system który po raz kolejny w swojej nieudolności i niekompetencji zniszczył kolejne życia.

Oczywiście że to drugie. Niedawno był filmik gdzie gość nazwał sąd czerwoną szmatą, większość pisała że do osoby w todze nie można tak się zwracać i że w ogóle dobrze tak c🤬jowi niech umiera w pierdlu za te nikczemne słowa. Jestem pewien że i teraz znajdą się osoby które będą twierdzić, że "za niewinność to go na pewno nie skazali 30x". P🤬lony plebs dla którego człowiek z Dr lub Prof. przed nazwiskiem to autorytet i świętość.
Zgłoś
C................t 2016-03-07, 14:12
Tak mnie poniosla wyobraznia w zwiazku ze jestesmy na sadisticu... Dla takich k🤬 i innych podobnych gowien powino byc specjalne miejsce ze specjalnymi przywilejami i zabawami.
[image]http://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8YYVbZZX8Ryu6SPK6OdsprcvKXjNyRHc9uem5M8D8n8bB3XHvsvFbG4U[/image]

Co za gowno.
Zgłoś
hipis1234 2016-03-07, 14:40
To gówno powinno zawisnąć na placu głównym w swoim mieście. Bez wyroku!
Zgłoś
maciuch2 2016-03-07, 14:42
p🤬le, nie dam rady tego oglądać. jak k🤬a można tak dziecko okaleczyć.
Zgłoś
P................S 2016-03-07, 15:17
Dla takiego ścierwa nie powinno być miejsca w społeczeństwie. Eliminacja takiej jednostki ku uciesze ludu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie