Trochę późno w stosunku do wydarzeń, ale lepiej późno niż wcale. Tylko nie wiem po co próbują naśladować Ucho Prezesa - mało to innych, niepolitycznych wydarzeń które można by wkręcić w odcinek?, a Blok Ekipa była (miała być) właśnie takim relaksującym odmóżdżaczem po tym całym syfie z telewizji...
@up.Gdzie ty widzisz nawiązania du ucha prezesa? Blok ekipa od początku nawiązywała do wydarzeń które dzieją się w naszym kraju.Polecam nadrobić poprzednie odcinki.Ucho prezesa ma dopiero trzy miesiące

Lubię inteligentny i wyrafinowany humor Walaszka.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Browar dla Walaszka. Jedzie równo po wszystkich i sie w tańcu nie p🤬li

Teraz jestem w 100% pewien, że Bartosz regularnie czytuje sadistic. I nawet już wiem, kim jest
Ale z szacunku dla regulaminu nie powiem
Aha... i doceniłem Blok Ekipę. Ale z dość nieoczywistych powodów.

Aha... i doceniłem Blok Ekipę. Ale z dość nieoczywistych powodów.

pedrosam napisał/a:
Jakie to k🤬a jest głupie. Target - gimbaza.
To jest głównie robione dla gimbazy...
Ehh k🤬a..

pedrosam napisał/a:
Poka cipeJakie to k🤬a jest głupie. Target - gimbaza.

pedrosam napisał/a:
Jakie to k🤬a jest głupie. Target - gimbaza.
Inteligentny człowiek odnajdzie ukrytą prawdę, głębie. Głupi zaś prostotę. Rozumiesz aluzję? Wątpię, ale warto było próbować.
No, po kilunastu odcinak topowej c🤬jni trzeba powiedzieć, że wraca stara dobra Blok Ekipa, w której nap🤬lali się ze wszystkich bieżących wydarzeń!
Ktoś może mi potwierdzić, to że skończył im się kontrakt w Comedy Central? Bo wypuszczenie takiego odcinka mocno sugerowałoby to, że już nie są pod niczyim butem i mogą nagrywać co chcą.
Ktoś może mi potwierdzić, to że skończył im się kontrakt w Comedy Central? Bo wypuszczenie takiego odcinka mocno sugerowałoby to, że już nie są pod niczyim butem i mogą nagrywać co chcą.