👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że szybciej nie jechał, wrzuciby ją sobie na pakę. Zmielone to nie będzie czuć różnicy.
chyba zajada tylko kapustę kiszoną że aż tak ją rozdęło
Nikt, ale to nikt mi nie wmówi, że to grube babsko tak sie utuczyła jedząc tylko sałatę i rzodkiewki.
saves napisał/a:
i wegański smalecNikt, ale to nikt mi nie wmówi, że to grube babsko tak sie utuczyła jedząc tylko sałatę i rzodkiewki.
saves napisał/a:
Nikt, ale to nikt mi nie wmówi, że to grube babsko tak sie utuczyła jedząc tylko sałatę i rzodkiewki.
Pewnie codziennie zjada wiadro frytek
wie ktos czemu w stanach i np. australii ciezarowki maja "dlugie pyski" a w europie kabina to taki szescian?

pazzuzu napisał/a:
wie ktos czemu w stanach i np. australii ciezarowki maja "dlugie pyski" a w europie kabina to taki szescian?
Bo kumuchy nie wymyślają debilnych zarządzeń

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie