Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-04, 13:16
katolstwo, polactwo i brak inteligencji - definicja 90% ludzi w tym kraju. dobrze, ze mam inteligencje i nie chodze w takie miejsca.
konto usunięte
2015-03-04, 14:29
Niech ktoś wreszcie tego typa (Gharotief) zbanuje, we wszystkich komentarzach dokładnie to samo wypisuje. Świadczy to nie tylko o głupocie jego ale i administracji.
@up Masz rację, zasługuje na karę. To ja zacznę: r🤬ałbym do zatarcia.
konto usunięte
2015-03-04, 14:35
@ap@ap
Dziecko, co to, dzisiaj w gimnazjum ucza jak sie modlic ale nie ucza juz jak prezentowac swoj punkt widzenia i poglady, jak sie bronic? Tylko "mama, tata, tusku, bo on mowi inaczej niz w tvn-ie!" i bee-ebeee-eee placz...
Gharotief napisał/a:
katolstwo, polactwo i brak inteligencji - definicja 90% ludzi w tym kraju. dobrze, ze mam inteligencje i nie chodze w takie miejsca.
freaky napisał/a:
Stawiam diagnozę, jesteś debilem
Obrazek
debilizmu ciąg dalszy
Debil to zwierzę stadne jak widać.
konto usunięte
2015-03-04, 16:52
konto usunięte
2015-03-04, 16:58
konto usunięte
2015-03-04, 17:04
@ap
Nie odejdę. Dopóki ktoś tutaj nie ma racji, musze byc i wyprowadzac z bledu.
konto usunięte
2015-03-04, 18:08
@góra dopsze jusz dopsze, odejciesz odejciesz, wystarczy sze wszyscy na ciepie sleją siem simnym moczem