G................f
2015-03-04, 13:16
katolstwo, polactwo i brak inteligencji - definicja 90% ludzi w tym kraju. dobrze, ze mam inteligencje i nie chodze w takie miejsca.
K🤬a boicie się islamizacji europy a promujecie takie kurestwo? Ja p🤬le to powinno się utylizować zanim powstało. A ta prowadząca to już z ryja widać że szmata. Taka na raz bez zobowiązań.
Esz warshafka... Pani blondynie gratuluję pomysłu na życie, kanał z wywiadami z imprez... Jak na razie prawie 2,5 K wyświetleń, dupy nie urywa, no ale cóż trzymam kciuki, bo ładna. No a za głupi pomysł promowania się na sadistic.pl, powinna być odpowiednia kara w postaci, co najmniej z 20-30 komentarzy, "r🤬ałbym", "szmata na raz", "k🤬a". Ciekawe czy będzie nas za to kochać tak jak Paulinka z Mówiąc Inaczej.
e................z
2015-03-04, 14:29
Niech ktoś wreszcie tego typa (Gharotief) zbanuje, we wszystkich komentarzach dokładnie to samo wypisuje. Świadczy to nie tylko o głupocie jego ale i administracji.
@up Masz rację, zasługuje na karę. To ja zacznę: r🤬ałbym do zatarcia.
G................f
2015-03-04, 14:35
@ap@ap
Dziecko, co to, dzisiaj w gimnazjum ucza jak sie modlic ale nie ucza juz jak prezentowac swoj punkt widzenia i poglady, jak sie bronic? Tylko "mama, tata, tusku, bo on mowi inaczej niz w tvn-ie!" i bee-ebeee-eee placz...
Gharotief napisał/a:
katolstwo, polactwo i brak inteligencji - definicja 90% ludzi w tym kraju. dobrze, ze mam inteligencje i nie chodze w takie miejsca.
freaky napisał/a:
Stawiam diagnozę, jesteś debilem
Obrazek
debilizmu ciąg dalszy
Debil to zwierzę stadne jak widać.
Co to tutaj do k🤬y nędzy robi?
J................z
2015-03-04, 16:52
0:15 o Ty k🤬o lafiryndo.
R................x
2015-03-04, 16:58
dobra panowie luzowac poslady!!!
ten GATO... GARO... k🤬a, ten c🤬l od katolstwa - NIE KARMIC K🤬Y troll/debil po prostu
odejdzie w zapomnienie tak samo jak... k🤬a juz nie pamietam
Messajah(?), K🤬inMykke(?), JesusChytrus(?)... bylo troche tego gowna z tej samej polki
G................f
2015-03-04, 17:04
@ap
Nie odejdę. Dopóki ktoś tutaj nie ma racji, musze byc i wyprowadzac z bledu.
R................x
2015-03-04, 18:08
@góra dopsze jusz dopsze, odejciesz odejciesz, wystarczy sze wszyscy na ciepie sleją siem simnym moczem
kto by tam słuchał co oni p🤬lą... piwo za prowadzącą!