podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerJa p🤬lę, to już komar ma większe IQ niż ten chodzący pokrowiec na c🤬ja. Latem, gdy wleci mi komar do pokoju, to gdy zgaszę światło, to bydle cały czas lata i próbuje usiąść na gołej skórze, by mnie up🤬lić. Gdy tylko włączę światło, by go zaj🤬, to sk🤬ysyn siada albo na czymś czarnym, albo chowa się w zakamarku. I ponownie, zgasisz światło - lata. Zapalisz - przestaje latać. A mózg blondyny zoptymalizowany pod kątem ssania k🤬sa / dawania dupy, przesuwania palcem po Insta / Tik Toku, rozp🤬alania hajsu swego gacha i obgadywania wszystkiego i wszystkich z psiapsi nie połączył faktu, że jak zjedzie dupą po poręczy, to zajebie swym pustym łbem w latarnię na końcu poręczy. Dobrze, że jej echo z puszki mózgowej zębów nie wybiło.
Ehm... Nieźle cię robi w c🤬ja ten komar , nie wiem kto tu ma wyższe IQ

podpis użytkownika
czarna fortunaEhm... Nieźle cię robi w c🤬ja ten komar , nie wiem kto tu ma wyższe IQ
Wyjdź z piwnicy, rozejrzyj się po świecie, doświadcz nowych doznań to może kiedyś zrozumiesz jak działa komar
Ja p🤬lę, to już komar ma większe IQ niż ten chodzący pokrowiec na c🤬ja. Latem, gdy wleci mi komar do pokoju, to gdy zgaszę światło, to bydle cały czas lata i próbuje usiąść na gołej skórze, by mnie up🤬lić. Gdy tylko włączę światło, by go zaj🤬, to sk🤬ysyn siada albo na czymś czarnym, albo chowa się w zakamarku. I ponownie, zgasisz światło - lata. Zapalisz - przestaje latać. A mózg blondyny zoptymalizowany pod kątem ssania k🤬sa / dawania dupy, przesuwania palcem po Insta / Tik Toku, rozp🤬alania hajsu swego gacha i obgadywania wszystkiego i wszystkich z psiapsi nie połączył faktu, że jak zjedzie dupą po poręczy, to zajebie swym pustym łbem w latarnię na końcu poręczy. Dobrze, że jej echo z puszki mózgowej zębów nie wybiło.
No i co się do niej przyp🤬alasz? Jakby były mądrzejsze niż komar, gw🤬ciłbyś do dziś własną kończynę.
Taka właśnie jest idealna, niezbyt mądra.
@Jarek powiedz co byś tam wylizał

Kolor włosów nie przypadkowy. Swoją drogą inteligentna jak 90% dzisiejszych kobiet.
Zdajesz sobie sprawę, że to ustawka ?
Zdajesz sobie sprawę, że to ustawka ?
Zdaję sobie sprawę, że może być to ustawka, ale skomentowałem jak widzę dzisiejszy świat