Jedzie blondynka samochodem. Nagle usłyszała głośny hałas na zewnątrz, zatrzymała się, wychodzi z samochodu i patrzy wokół. Zobaczyła na ziemi jakąś część, dźwiga ją z trudem próbując dopasować ją gdzie się da. Nie mogąc znaleźć miejsca, z którego odpadła, zataszczyła część na tylne siedzenie i jedzie do mechanika.
Po przeglądzie mechanik mówi:
- Samochód w zupełnym porządku, ale ten właz kanalizacyjny trzeba zawieźć na miejsce..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żartów o blondynkach nigdy mało
konto usunięte
2014-02-13, 15:30
ktoś to ostatnio żenił, jako swoją historię....
konto usunięte
2014-02-13, 17:00
Jedzie blondynka samochodem i uderza w drzewo.Ona na to:
-Przecież trąbiłam
konto usunięte
2014-02-13, 17:42
Wiecie co jest zabawne? Ze kawały o blondynach można dopasować do typowego amerykanina (celowo z malej)
konto usunięte
2014-02-13, 17:43
haha wp🤬du leze
bongman ty je wszystkie wymyślasz czy masz jakieś źródełko?
ciekawe jak to zahaczyła mądrale, w żaden sposób nie jest to możliwe do zrobienia nawet przez blondynke
konto usunięte
2014-02-13, 18:57
@TestoManifesto
Źródełko to Bonguś już dawno wysuszył.
Zamiast blondynka wstawić Bongman i żart prawdziwy
konto usunięte
2014-02-13, 21:18