up
rozumu nie będziesz r🤬ał
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
rozumu nie będziesz r🤬ał

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

K🤬a, z takich skoków bab do wody mozna by smialo zrobic z godzinną składankę. I to pewnie tylko z tego roku.
@KlinikaAborcyjna ale geny tej sp🤬oliny moje dzieci już mogą mieć.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
up
rozumu nie będziesz r🤬ał![]()
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł. To jest to co kręci prawdziwego faceta. "R🤬anie" tępych lasek jest dla niewyżytych gówniarzy.

karakal napisał/a:
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł.
Co niby k🤬a zdobywa? Umysł? Kobiety? Żeś doj🤬 oksymoronem jak łysy z brazers grzywką o kant kuli...

ehhh ja bym powiedział, że faceci, którzy jej towarzyszyli to p🤬dy. Nikt nie porafił jej wytłumaczyć, że należy podciągnąć się na rękach i unieść kolana do góry? W jej przypadku jej własny ciężar prawdopodobnie wyj🤬 jej zęby

Cytat:
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł. To jest to co kręci prawdziwego faceta. "R🤬anie" tępych lasek jest dla niewyżytych gówniarzy.
Uwielbiam jak ktoś definiuje męskość czy jakąk🤬akolwiek domyślnie pozytywną ceche na podstawie własnych upodobań. Każdego kręci co innego, to się nazywa gust Panie inteligent.
A od siebie dodam, że mnie kręcą takie fajne, jędrne udka jak u koleżanki na załączonym filmie i bardzo nad nimi ubolewam.