👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam szacunku dla potomków hitlerowców.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

~VeIture napisał/a:
Są dwie rzeczy niemieckie, które szanuje. Oktoberfest i Rammstein.
KoniecZartow napisał/a:
Są dwie rzeczy niemieckie, które szanuje.
Ale języka polskiego i czytających już nie szanujesz.
ja szanuję
ty szanujesz
on, ona, ono szanuje
itd...
;>
SkoPio1 napisał/a:
Ale języka polskiego i czytających już nie szanujesz.
ja szanuję
ty szanujesz
on, ona, ono szanuje
itd...
;>
a ty tu po kontent czy przyp🤬alac sie do pisowni ?

VeIture napisał/a:
Bo są bogatsi od Ciebie?

Pięknie potylicą w rurkę przyj🤬a. Następnie był kontakt przodu twarzoczaszki z betonem, ale tego już nie czuła bo straciła przytomność po pierwszym uderzeniu. Jeśli nie było tam płytko to nie wróżę większych szans na powielenie tych zj🤬ych genów.
pazuzu napisał/a:
Bo są bogatsi od Ciebie?
Bo są bogatsi naszym kosztem
~VeIture napisał/a:
jebnij sie w łeb.... dobrze ze tylko tutaj wylewasz swoje patriotyczne zale bo gdzie indziej ban za banem. Ogarnij łeb to normalni ludzie sa
Kesmin napisał/a:
a ty tu po kontent czy przyp🤬alac sie do pisowni ?
Nie no, wystawiajmy debili na piedestały. Dochodzi do pustego łba, że można i kontent i pisownię ogarnąć?
Black_Hole napisał/a:
jebnij sie w łeb.... dobrze ze tylko tutaj wylewasz swoje patriotyczne zale bo gdzie indziej ban za banem. Ogarnij łeb to normalni ludzie sa
Niemcy normalni? Faktycznie w Twoim przypadku wielkość fiuta jest odwrotnie proporcjonalna do mózgowia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie