Musiałem zreinstalować system i teraz nie czyta mi niektórych filmików (m.in. tego)Co mam począć ?
@up
Co Pan zrobisz nic Pan nie zrobisz
Wal na sucho
Co Pan zrobisz nic Pan nie zrobisz

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Pantilion napisał/a:
@up
Co Pan zrobisz nic Pan nie zrobiszWal na sucho
![]()
Co mam zainstalować ,żeby działało

aleleble napisał/a:
Co mam zainstalować ,żeby działało![]()
Jaki masz system operacyjny i czy instalowałeś jakiekolwiek kodeki, wtyczki itp.?
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Pantilion napisał/a:
Jaki masz system operacyjny i czy instalowałeś jakiekolwiek kodeki, wtyczki itp.?
Wszedłem na sadola przez chrome i już działa

Spoko dupa
Co z was za sadole że byscie r🤬ali?
Przeciez statystyczny sadol tutaj to boski adonis i nie r🤬a niczego poza supermodelkami Victoria Secret...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Przeciez statystyczny sadol tutaj to boski adonis i nie r🤬a niczego poza supermodelkami Victoria Secret...

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up
Gówno prawda, prawdziwy sadol r🤬a nawet psa jak sra
Gówno prawda, prawdziwy sadol r🤬a nawet psa jak sra
Ja tam nie kumam jak można coś takiego chcieć r🤬ać. Maks to gałe by mogła zrobić, chociaż c🤬j wie czy bym doszedł. Opaleni ludzie kojarzą mi się z murzynami, a oni z gównem...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
@Up Czemu Wy tacy wybredni jesteście stulejarze?Każdy r🤬a to co ma! Ja mam ...nic nie mam