P. S. A i niech mi żaden zjeb nie pisze o spermiarstwie itp. bo c🤬ja wie. To jest po prostu odruch, zdrowego samca, gdy widzi taka płodna głupia bladz, by zar🤬ać. Tak było i będzie, a kto pisze że spermiarstwo, ten qrwa pewnie dalej siedzi w pinicy, i c🤬y na ,, żywo '' to na oczy nie widział.
Dziękuje za chwilę uwagi. Do zobaczenia wieczorem, wszak feta Legii na bulwarach.

A i niech mi żaden zjeb nie pisze o spermiarstwie itp. bo c🤬ja wie. .
ale własna ręka to nie kobieta
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Głupia, młoda , zgrabna , pijana blondynka. Mój ideał niezobowiązującego imprezowego seksu
P. S. A i niech mi żaden zjeb nie pisze o spermiarstwie itp. bo c🤬ja wie. To jest po prostu odruch, zdrowego samca, gdy widzi taka płodna głupia bladz, by zar🤬ać. Tak było i będzie, a kto pisze że spermiarstwo, ten qrwa pewnie dalej siedzi w pinicy, i c🤬y na ,, żywo '' to na oczy nie widział.
Dziękuje za chwilę uwagi. Do zobaczenia wieczorem, wszak feta Legii na bulwarach.
Nie ma to, jak być kibicem gównoklubu

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerGłupia, młoda , zgrabna , pijana blondynka. Mój ideał niezobowiązującego imprezowego seksu
Ale Ja kolego drogi mimo iż uważam że związek itp r🤬anie to nie wszystko to przyznaję Ci rację tutaj. Ta blondynka głupia, ładna i zgrabna jak najbardziej nadaje się tylko do r🤬ania

...Dziękuje za chwilę uwagi. Do zobaczenia wieczorem, wszak feta Legii na bulwarach.

Głupia, młoda , zgrabna , pijana blondynka. Mój ideał niezobowiązującego imprezowego seksu
P. S. A i niech mi żaden zjeb nie pisze o spermiarstwie itp. bo c🤬ja wie. To jest po prostu odruch, zdrowego samca, gdy widzi taka płodna głupia bladz, by zar🤬ać.
Generalnie się zgadzam, stawiając warunek że tylkko do zar🤬ania i adios. Do związku się to nie nadaje, wiem coś o tym z doświadczenia. Miło wspominam chwile r🤬anka, cała reszta to był horror.