📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Nie to że staję w jej obronie, ale w takim razie cwaniaki wymieńcie 5 stolic którychkolwiek ze stanów USA... Albo przynajmniej nazwy połowy z 48 stanów...
Przypomnę, że USA jest federacją, czyli każdy stan jest jakoby innym krajem i do tego samego zmierza obecnie Europa (pod nazwą Unia Europejska), więc jeśli my powiemy, że Waszyngton jest w USA, czy Iowa, to im w zupełności wystarcza, że Włochy czy Londyn są w Europie - takie mniej więcej jest ich podejście...
Przypomnę, że USA jest federacją, czyli każdy stan jest jakoby innym krajem i do tego samego zmierza obecnie Europa (pod nazwą Unia Europejska), więc jeśli my powiemy, że Waszyngton jest w USA, czy Iowa, to im w zupełności wystarcza, że Włochy czy Londyn są w Europie - takie mniej więcej jest ich podejście...
35i napisał/a:
Stany Zjednoczone Ameryki Północnej.
Widzisz tam "N" w skrócie? Prawidłowa nazwa to Stany Zjednoczone Ameryki, potwierdziłeś tylko, że chłop miał rację

Jezyk20 napisał/a:
Widzisz tam "N" w skrócie? Prawidłowa nazwa to Stany Zjednoczone Ameryki, potwierdziłeś tylko, że chłop miał rację
Nie zwróciłeś uwagi na resztę mojego komentarza, to była oficjalna polska nazwa, misiu.
35i napisał/a:
Nie zwróciłeś uwagi na resztę mojego komentarza, to była oficjalna polska nazwa, misiu.
Gdzie niby Stany Zjednoczone Ameryki Północnej jest podane jako polska oficjalna nazwą?

Jest tak ładna, że nie musi być mądra.
Z takimi dupami nie rozmawia się o semantyce prototypu
Z takimi dupami nie rozmawia się o semantyce prototypu

A w USA angielski nie jest językiem urzędowym.... A o tym nie wiedzieli... ???
Geniusze.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie