📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

sens w wypytywaniu amerykanina o panstwa/miasta w europie, jest taki sam, jak sens wypytywania europejczyka o stany/miasta w USA
Na żonę bierze się ładną, a nie mądrą.
Wszyscy moi znajomi się porozwodzili, bo mieli nieurodziwe, mądre dziewczyny. Z wiekiem stały się one strasznie brzydkie i marudne. Ja mam nadal ładną i wesołą dziewuszkę, z którą chce się żyć!
Wszyscy moi znajomi się porozwodzili, bo mieli nieurodziwe, mądre dziewczyny. Z wiekiem stały się one strasznie brzydkie i marudne. Ja mam nadal ładną i wesołą dziewuszkę, z którą chce się żyć!

Zaraz wam zrobię test ze znajomości geografii USA, zobaczymy czy jesteście tacy zajebiści.
Się podniecacie że głupia, wystarczy obejrzeć matura to bzdura i okazuje się że u nas nie jest lepiej. Nastolatka, ładniutka ale głupiutka jeszcze. Pełno takich w każdej szkole
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Może być najgłupszą z głupszych ale i tak da dupy temu najcwańszemu i najmądrzejszemu który będzie wydawał na nią setki tysięcy $.
A Wy przegrywy - mądre itd będziecie zapie**alać na kasie w Biedrze, dmuchając w domu kolejną mądrą i zapuszczoną jak ruska armia babę, marząc o takiej "głupiej" lasce.
ha, ha!
przykry jesteś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie