Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
blondynka za kierownicą.
karadzio • 2014-04-16, 21:15
Historia z dzisiaj.
Jade moim ducato z towarem i widzę autobus z przeciwka, zza niego wyjeżdża astra i jedzie na mnie, na czołowo i ni h🤬ja nie zdąrzy, więc zatrzymuję się (paczki poleciały), udało się, gwiazda z wielką łaska się zatrzymała. Babka wielce "o h🤬j Ci chodzi" i chce jechać dalej, ale nie pozwoliłem (dziecko ok. 7-10 lat nie przypięte z przodu - chyba uderzyło głową w deske). Ryczę na nią, bo spokojny jestem tylko do czasu, a ona na to że "ona miała pierwszeństwo, bo z dzieckiem jechała!". No k🤬a padłem...

Zaj🤬, poćwiartować i spuścić w kiblu.
Zgłoś
tonieja 2014-04-16, 21:25 3
wg słownika c🤬j trzeba zapisywać przez "CH"
Zgłoś
pumba 2014-04-16, 21:31 1
Coraz częściej przeraża mnie ludzka głupota
Zgłoś
orzeszwmorde 2014-04-16, 21:44
karadzio napisał/a:

autobus

I wszystko jasne.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 22:00 1
ja zawsze jak widzę, gdy z naprzeciwka wyprzedzający ledwo zdąży wykonać manewr to dodaję gazu....a niech c🤬j się stresuje ja mam wyj🤬e
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 22:07 1
Po pierwsze primo:

Nie Twoim ducatem tylko Szefa
Zgłoś
karadzio 2014-04-16, 22:20 223
@up
sam sobie jestem szefem, prezesem, radą nadzorczą, zastępcą prezesa, sekretarką, sprzątaczką, magazynierem..
Także, moim.
Zgłoś
cfaniack 2014-04-16, 22:29 4
Tak juz jest ludzie coraz głupsi, mam 24 lata, czyli jeszcze gowno wiemi gowno widzialem, ale jak widze ludzi 4 moze 5 lat młodszych to myśle ze jak by mieli coś zrobić sami to zapomnieli by nawet jak sie oddycha
Zgłoś
PhantomMask 2014-04-16, 22:45 25
cfaniack napisał/a:

Tak juz jest ludzie coraz głupsi, mam 24 lata, czyli jeszcze gowno wiemi gowno widzialem, ale jak widze ludzi 4 moze 5 lat młodszych to myśle ze jak by mieli coś zrobić sami to zapomnieli by nawet jak sie oddycha

no popatrz jaki ty k🤬a stary wyjadacz jesteś
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 23:02
Kobiety do niczego się nie nadają za co się nie złapią to żal na to patrzeć. Jeszcze jak coś z🤬bią to mają pretensje do całego świata tylko nie do siebie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 23:16 7
a kierowca autobusu klaskał?
Zgłoś
pierdyl 2014-04-16, 23:30 2
Jak c🤬j. Nie ma takich głupich ludzi
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 23:46 27
J🤬e buractwo i cebulactwo na drogach, zatem maść na ból dupska możecie se wsadzić, muszę to napisać. Jestem młodym kierowcą, prawko mam od 7 lat. 0 wypadków, stłuczek, kolizji, nawet jednej ryski na żadnym aucie jakie miałem. jeżdżę dość dynamicznie, nie żałuję. Kiedyś ojciec wbił mi do głowy kilka prostych zasad jazdy na drodze.
Po pierwsze: Kiedy jedziesz samochodem patrz przed siebie. jaknajmniej machania głową.

Po drugie: Lusterka. Nigdy nie wiadomo kiedy motocyklista/rowerzysta inny gad wyskoczy.

Po trzecie: Kiedy jedziesz to TY jesteś kierowcą, ten za tobą i przed toba to debil za którego musisz pomyśleć.

Pokonuję autem średnio 1500 km tygodniowo.

A teraz do czego k🤬a zmierzam. Wk🤬iaja mnie dziadziusie co nie potrafią jechać wiecej niż 50 na godzine swoimi autami, w nocy na postojowych zap🤬lają, a w lusterka żaden nie raczy spojrzeć bo zdawali na prawo jazdy kiedy mamuty biegały po ziemi, jak też niedzielni pajace, co tamują ruch w godzinach szczytu albo że niedziela i nie będą auta piłować bo na 4 i 5 biegu silnik się zużyje i konwój gwarantowany, pomijam wymijanie, wyprzedzanie bez zasygnalizowania, nagłe p🤬lnięcia w hamulec na pustych drogach, dodawanie gazu kiedy wyprzedzam takich oprzymurów zeby tylko sie nie dać wyprzedzić bo moja j🤬a corsa jest lepsza. Baba za kierownicą w większym aucie to już katastrofa... to to już w ogóle nie potrafi sie na drodze zachować. K🤬a mać, stwierdzam że polscy kierowcy w większosci przypadków to debile, chamy i prostaki bo jakimś cudem zdali prawo jazdy, uzbierali lub rodzice dali na auto i myslą że są k🤬a wielkie paniska że jap🤬le w swoich często 15-20 letnich autach po wujku helmucie, lecz i tak największe cebulactwo to właśnie paniska w osobówkach. Więc albo k🤬a ze mną jest coś nie tak, albo drogi zaj🤬e są takimi c🤬lami z prawo jazdy kat.B i myślą ze jak je mają to są panami całej drogi i czują się nietykalni. Jeśli to czytacie to c🤬j wam w dupe! kupiłem wideorejestrator i tak będę was k🤬a nagrywał cioty i umieszczał na youtube żeby reszta normalnych kierowców uważała na takich zdziczałych debili jak wy.

Będę waszą szpilką w dupie. Amen.
Zgłoś
Adek1507 2014-04-17, 0:08 6
Mnie tylko wk🤬iają takie historie. Jeżdżę po 100-300 km dziennie samochodem po samym mieście. Już się trochę nauczyłem spokoju i nie zwracania uwagi na tych tumanów, bo tylko sobie dzień z🤬bie. Ale jak czytam coś takiego, to ... dwa słowa: K🤬A MAĆ !!!!. Ostatnio wjeżdżałem na wiadukt ślimakiem. Wiadomo, że po wjeździe mamy swój pas przez x metrów i patrzymy czy jest wolne. Wjeżdżam, kirerunek lewo, babsko po heblach z pasa obok. Zaśmiałem się i wjechałem na wiadukt. Nagle ruszyła i mi trąbi... no k🤬a nie wytrzymałem i mimo, że jechałem w inną stronę to pojechałem za nią. Oczywiście skupiona tylko na drodze przed sobą nie zauważyła, że jechałem za nią 4 kilometry. Zatrzymała się pod sklepem, wysiadłem ze swojego auta i wytłumaczyłem jej na czym polega włączanie się do ruchu na wiaduktach. Przytakiwała grzecznie, ale za c🤬j nie zrozumiała. Ręce opadają.

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-17, 0:10 7
@up pełna racja. Mnie też najbardziej wk🤬iaja ludzie, którzy w terenie niezabudowanym przy ograniczeniu 90 jadą sobie 65/70. To właśnie Oni stwarzają spore zagrożenie, bo zmuszaja innych do wyprzedzania, nierzadko w tłoku, ale każdy kierowca wie, jak bardzo wk🤬iające jest jechanie za takim dziadziem albo babą, kusi żeby wyprzedzić. Po drugie cholerni motocykliści. P🤬li mnie wasze gadanie "patrz w lusterka, motocykliści są wszędzie". Ostatnio jadąc w godzinach wieczornych przez Łódź wyprzedziło mnie kilka ścigaczy, dwa lewym i trzy prawym pasem, stawiam że jechali minimum 160 km/h. Człowiek nie ma najmniejszych szans żeby takiego zauważyć w lusterku, widzisz tylko światełko a po chwili już cie mija. Nie stosujecie się do żadnych przepisów dotyczących prędkości i manewrów drogowych barany. Chociaż dobrze, że motorem najczęsciej robicie kuku sobie, a nie innym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie