Jeśli czyjaś matka nie żyje, to krzykacz też się zesra ze strachu...
Czy wiesz, że to jest sadol a nie kwejk !!
vrmbhavjhbvjknlvnslvlsvrnlsjkrnvsvlskvlskv
vrmbhavjhbvjknlvnslvlsvrnlsjkrnvsvlskvlskv

Krzyczałem, krzyczałem i nic.
Może dlatego, że nie mieszkam we własnym domu oddalonym o jakieś 100km od domu mojej matki.
Wychodzi na to, że zaklęcie to działa tylko wtedy gdy jest się pryszczatym gimbusem.
Może dlatego, że nie mieszkam we własnym domu oddalonym o jakieś 100km od domu mojej matki.
Wychodzi na to, że zaklęcie to działa tylko wtedy gdy jest się pryszczatym gimbusem.

rmaya napisał/a:
Krzyczałem, krzyczałem i nic.
albo Jarosławem Kaczyńskim

P.S. post ukazał się dzisiaj po południu, a Ty już zdążyłeś krzyczeć o 3 w nocy? Zaginasz czasoprzestrzeń!
Cytat:
Czy wiesz, że to jest sadol a nie kwejk !!
Skoro wiesz, że to było na kwejku, to widocznie dosyć często tam zaglądasz. Nie rozumiem więc, czemu tak Cie to bulwersuje. Niesamowite.
nie wiem. moja przebiegła 420 km i zapłaciła za nocleg gościa, żeby mnie op🤬lić w akademiku. była u mnie w pokoju przed portierką

Rosyjscy naukowcy po wieloletnich badaniach ustalili, że gdyby całą wodę z atmosfery ziemskiej, gleby, wszystkich mórz, jezior, rzek, stawów i strumyków świata wlać do jednej rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka miałaby taką długość, że ja p🤬lę!
Józef Ka. napisał/a:
@up
Co boisz się napisać jego imię?
Candyman, Candyman..
![]()
to jakiś sprzedawca cukierków?
nie brałbym słodyczy od murzyna

podpis użytkownika
plum
Widać, że dzieci dorwały się do netu. Obejrzałbyś horror "Candyman", a potem pisał gimbusowe mądrości. Jest to jeden z lepszych horrorów z czasów, kiedy jeszcze dało się odróżnić horror od gore. Bo teraz to już coraz ciężej.