📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli czyjaś matka nie żyje, to krzykacz też się zesra ze strachu...
Czy wiesz, że to jest sadol a nie kwejk !!
vrmbhavjhbvjknlvnslvlsvrnlsjkrnvsvlskvlskv
vrmbhavjhbvjknlvnslvlsvrnlsjkrnvsvlskvlskv

Krzyczałem, krzyczałem i nic.
Może dlatego, że nie mieszkam we własnym domu oddalonym o jakieś 100km od domu mojej matki.
Wychodzi na to, że zaklęcie to działa tylko wtedy gdy jest się pryszczatym gimbusem.
Może dlatego, że nie mieszkam we własnym domu oddalonym o jakieś 100km od domu mojej matki.
Wychodzi na to, że zaklęcie to działa tylko wtedy gdy jest się pryszczatym gimbusem.

rmaya napisał/a:
Krzyczałem, krzyczałem i nic.
albo Jarosławem Kaczyńskim

P.S. post ukazał się dzisiaj po południu, a Ty już zdążyłeś krzyczeć o 3 w nocy? Zaginasz czasoprzestrzeń!
Cytat:
Czy wiesz, że to jest sadol a nie kwejk !!
Skoro wiesz, że to było na kwejku, to widocznie dosyć często tam zaglądasz. Nie rozumiem więc, czemu tak Cie to bulwersuje. Niesamowite.

Józef Ka. napisał/a:
@up
Co boisz się napisać jego imię?
Candyman, Candyman..
![]()
to jakiś sprzedawca cukierków?
nie brałbym słodyczy od murzyna

Widać, że dzieci dorwały się do netu. Obejrzałbyś horror "Candyman", a potem pisał gimbusowe mądrości. Jest to jeden z lepszych horrorów z czasów, kiedy jeszcze dało się odróżnić horror od gore. Bo teraz to już coraz ciężej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie