Polecam grę Dirt 3 Extended Edition. Można pościgać się klasykami przy bajecznej grafice. Min. Audi Quattro S1

nie tylko rajdow grupy b ale c🤬j tam; fajny material - piwo.
Wiem, że nie tylko, ale w większej większości

podpis użytkownika
Nie.
to były rajdy. z elektronicznych wspomagaczy to mieli tylko światła a nie jak teraz 20 rodzajów kontroli trakcji no i moce całkiem inne dochodzące do 800 km. teraz została tylko namiastka tego co było

Dobre video. Brakuje mi by jakaś polska stacja transmitowała chociaż obszerne skróty rajdów polski, albo WRC. Wiem, że na TV4 było, ale nie wiem czy dalej transmitują.

@kylu teraz czy kiedys moce do 800km? teraz nie sa ograniczone do 300 czy tam 350km czasem?
00:08 Lancia Stratos i jej fotel kierowcy pośrodku. Tzn., fotel pośrodku, a pedały (sic!) z boku.

Zero p🤬lki.... TAK się powinno jeździc
Wiem o czym mówię, miałem juz w moim 28ośmi letnim życiu fordy, audice,bmki,no i oczywiście poją perełkę nyskę z SR20DET
to, to k🤬a oddychało tak jak trzeba
5,8 do 100
aż k🤬a wgniatała we fotel tak jak powinno to robic
Nie wspomnę o spalaniu paliwa, bo to mnie przerazało najbardziej... 30/100 Ale odwdzięczała się za to jak powinna

Najbardziej lubię jak melepeta coś wklei, nie mając pojęcia CO TO JEST i jeszcze potwierdzi swoim idiotycznym opisem brak elementarnej wiedzy... No k🤬a!
podpis użytkownika