👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem, nie czuję tych amerykańskich kreskówek, dragonbali itp. jestem z przeciętnie niezamożnej rodziny, były tylko podstawowe programy w tv i sie oglądało gumisie, strażak sam, muminki, pokemony, diabelski młyn
Tak słabo z moim angielskim, nie rozumiem, też czujecie cebulę?
Tak słabo z moim angielskim, nie rozumiem, też czujecie cebulę?

Co ja tam będę się rozpisywał, powiem wprost - Za South Park zawsze piwko

Kenny tak się cieszył, jak to oglądałem to mu kibicowałem, żeby pyknął, no ale skończyło się jak zawsze...
Odcinek jak zwykle dobrze komentuje rzeczywistość, w tym przypadku młodociane groupies.
Odcinek jak zwykle dobrze komentuje rzeczywistość, w tym przypadku młodociane groupies.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie