👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbyszek3000 napisał/a:
Typowy biznes konfederaty ukraść komuś
W Choroszczy sie o ciebie pytali
darek1234 napisał/a:
Pierdnij i Spocznij jest tym czym kacap w światowym społeczeństwie. To największe gówno jakie tylko istnieje
To jest to samo, przecież to oczywiste skąd się wzięło KC PIS.
Tak to jest jak się nagrywa przejazd z jednego gównostanu do drugiego. Jakby to było interesujące
Zbyszek3000 napisał/a:
Zdaje się że informacje o nich czerpiesz ze złego źródła.
turor napisał/a:
PIS nie jest już najgorszy ?
Tolerancja wg wyborców PO
to ze pees to je..ne komuchonaroduchy to wiadomo, ale po konfie spodziewalem sie jakiejs odpowiedzialnosci za kraj i chec jego naprawy, no ale poszli w bycie przystawką peesowców wiec wielka szkoda.
Zbyszek3000 napisał/a:
Coś Ci sie porypało to nieco odmienna partia kradnie od lat...
darek1234 napisał/a:
Pierdnij i Spocznij jest tym czym kacap w światowym społeczeństwie. To największe gówno jakie tylko istnieje
Och dareczku, weź juz k🤬a skończ z tą polityką bo jesteś nudny w hoooj a i tak nikt nie bierze na poważnie twoich wysrywów!
specjal01 napisał/a:
Lepsze to niż komuch socjalista, nie rozdaje cudzego...
500, a potem 800+ XD
Zbyszek3000 napisał/a:
oho błąd myślowy, to konfederatom kradną
Zbyszek3000 napisał/a:
ej no, obrażasz konfederatów na ich portalu!

Masz piwko, też tych z🤬bów bym wywiózł do ich domu, rasyji

Czepiacie sie tych socjalistow...
Sa po prostu bardziej wrażliwi społecznie niz reszta narodu. Skoro uwazaja ze powinno sie dzielic z biednymi, to co wam do tego. Niech rozdaja swoje ciezko zarobione pieniadze na darmozjadow skoro twierdza ze to szlachetne. Niech nikt nikomu nie zaglada w kieszen, na co wydal , co z tym zrobil -jego sprawa
A tak na koniec :
"Socjalizm -bogatym utrze nosa dzisiaj, biednym jutro."
Sa po prostu bardziej wrażliwi społecznie niz reszta narodu. Skoro uwazaja ze powinno sie dzielic z biednymi, to co wam do tego. Niech rozdaja swoje ciezko zarobione pieniadze na darmozjadow skoro twierdza ze to szlachetne. Niech nikt nikomu nie zaglada w kieszen, na co wydal , co z tym zrobil -jego sprawa

A tak na koniec :
"Socjalizm -bogatym utrze nosa dzisiaj, biednym jutro."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie