👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbyszek3000 napisał/a:
Typowy biznes konfederaty ukraść komuś
Lepsze to niż komuch socjalista, nie rozdaje cudzego...
Zbyszek3000 napisał/a:
PIS nie jest już najgorszy ?
Tolerancja wg wyborców PO

specjal01 napisał/a:
A wspólne dobro jest kogo? Oczywiście kapitalista chce wszystko dla siebie a zwykły obywatel jest nazywany złodziejem
turor napisał/a:
PIS nie jest już najgorszy ?
Tolerancja wg wyborców PO
Pierdnij i Spocznij jest tym czym kacap w światowym społeczeństwie. To największe gówno jakie tylko istnieje
specjal01 napisał/a:
W jaki sposob zlodziejstwo jest lepsze?
Zbyszek3000 napisał/a:
Debilem się urodziłeś i debilem zemrzesz.
Wiewór napisał/a:
W jaki sposob zlodziejstwo jest lepsze?
A które złodziejstwo masz na myśli?
Kradzież telefonu by przeżyć 2-3 dni czy okradzenie całego narodu i rozdanie wszystkiego obcym?
Jakaś miękka ta rurka więc pewnie mu się poważniejsza krzywda nie stała, ale były to piękne jakby w gratisie do straty telefonu dostał złamanie.
kaziuzlasu napisał/a:
Debilem się urodziłeś i debilem zemrzesz.
Rano przy maszynie masz być wieśniaku robić na pana
specjal01 napisał/a:
A które złodziejstwo masz na myśli?
Kradzież telefonu by przeżyć 2-3 dni czy okradzenie całego narodu i rozdanie wszystkiego obcym?
Napisales ze zlodziejstwo jest lepsze to opowiedz mi w jaki sposob zlodziejstwo jest lepsze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie